Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трикови који ће вам помоћи да ваша ЈЕЛКА буде лепша него икада: Време је да новогодишња чаролија почне

Ваш дом ће изгледати као права идила

1671972682_Foto-Shutterstock-jelka1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ништа не доноси празничну атмосферу у дом као окићена јелка. Било да купујете природну или вештачку, њено украшавање је уметност која одаје много о стилу оних који су је окитили, због чега се том изазову придаје све већа пажња.

Осим што се при украшавању мора водити рачуна о стилу, такође је потребно водити рачуна о тренду који се из године у годину мења. Представљамо вам неколико проверених “цака” за украшавање.

Прочитајте још: 10 свакодневних навика које ће вас ослободити ЦЕЛОДНЕВНОГ ЧИШЋЕЊА стана током викенда

Топлије боје лампица

Украсне лампице јелки дају посебан изглед, а магазин “Хоусе & Гарден” препоручује топлије боје при њиховом одабиру. Хладнији тонови могу да буду збуњујући и иритирајући, нарочито уколико бљеште или раде испрекидано.

У продаји су доступне спојиве ЛЕД лампице, а потребно их је обмотавати одоздо према горе. Добре су зато што није потребно бринути о деловима јелке где су ретке гранчице. Препоручује се да се поставе што дубље у дрвцету.

Украсно цвеће

Одаберите мешавину листова чије боје се разликују од вашег стабла: еукалиптус или русцус. Различите нијансе зеленог стварају визуелну дубину и варијацију, што може дати посебан изглед стаблу. Једноставно поставите гранчице лишћа у стабло, чинећи га потпунијим и богатијим.

Осим тога, као декорацију за вашу јелку можете да искористите и листове цвећа одабране по сопственој вољи и укусу.

Одаберите једноставне украсе

Декоративни украси најчешће нису ни потребни уколико сте већ поставили лампице и природне украсе. Но, уколико се за њих ипак одлучите, онда одаберите три једноставна и усклађена елемента.

Најбоља је комбинација са традиционалном црвеном бојом коју можете да ускладите са осталим декоративним украсима, на пример украсним свећама прикљученим на електричну енергију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas