Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Три најгоре боје за зидове у стану: Ево зашто треба да их избегавамо према речима стручњака

Одабир боја није тако лак посао.

1631447744_Depositphotos_37777211_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Један од најбољих и најисплативијих начина да старо место преуредите јесу свеже офарбани зидови. Овај део може да буде јако забаван, али и мало исцрпљујућ уколико се питате коју боју да одаберете. Наравно, бела је увек ту, али у неком тренутку сви бисмо да изађемо из њених устаљених оквира.

Антонета Фарго, креативна директорка у фирми за дизајн ентеријера, за Тхе Лист, упозорава да одређене боје зидова, иако на почетку могу да изгледају занимљиво и као прави избор, заправо могу да буду јако тешке за дугорочни боравак у тим просторијама.

Прочитајте још: Најлакши начин да стилизујете сточић у дневној соби: Додајте три детаља и све сте решили (ФОТО)

Главне боје на које упозорава да их не користимо на унутрашњих зидовима су црвена, жута или било шта што је превише тамно. Црвена, подиже енергију, али изазива и осећај беса и узбуђења.

Када је реч о жутој, Фарго је карактерише као „изазивање осећаја анксиозности, кретања и расејаности“.

Боје попут тамно сиве, тамно беж и смеђе су лепе и неутралне, али имају тенденцију да учине да соба изгледа мало и затворено.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas