Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Уколико желите да вам у животу крене на боље, обавезно избаците ове ствари из куће

Време је за пролећне промене

1616593442_soba.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Пролеће је годишње доба "буђења", а са његовим доласком време је и да се ослободите вишка ствари које вам доносе лошу енергију у вашем дому.

Прочитајте још: Освежите дом у духу ПРОЛЕЋА: Промените ове 4 ствари

Према Фенг Шуију, како би вам живот кренуо узлазном путањом, потребно је да се ослободите неколико ствари које привлаче лошу енергију.

Суво цвеће и мртва природа

Фото: деспоситос

Било да је у питању сушено или вештачко цвеће, оно је симбол нарушавања виталности. Овакви предмети онемогућавају да се ослободимо лоших емотивних искустава и доносе осећање немира и депресију.

Суморне слике

Слике које приказују агресивне сцене или оне на којима доминира туга треба избегавати у дому. Слике битака, увелог цвећа, старих особа, деце која плачу... Оне могу имати велику уметничку вредност али, у енергетском смислу, имају негативан утицај.

Стари предмети

Ако нешто нема употребну вредност и никакву сврху и разлог зашто их чувамо, време је да се таквих ствари одрекнемо. Тиме се спречава унос нових ствари у дом и стицање нових животних искустава. Исто важи и за одећу коју извесно време нисмо користили, ако се не ослободимо ограничавамо набавку нове.

Туђе или позајмљено

Свих ствари које нисмо кадри да се одрекнемо из куртоазије према особама које су нам поклониле, само гомилају лошу енергију. Заправо, оне имају готово исти утицај као и старе ствари. Ако сте позајмили одређену ствар, потрудите се да је што пре вратите.

Прочитајте још: Шта се налази на вашем радном столу? ФЕНГ ШУИ каже да треба да изгледа овако

Неонска расвета

Неонско осветљење својим фреквенцијама иритира психу. Штедљиве сијалице имају сличан ефекат. Заправо, оне нам онемогућавају да се ослободимо старих мисли и проблема.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas