Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УРЕДИТЕ СПАВАЋУ СОБУ ПРЕМА ФЕНГ ШУИЈУ: Ове предмете морате да избаците ако желите да срећа уђе у ваш дом

Сваки дом је енергетски повезан, али је неопходно подстицати пролаз добрих вибрација – ово су најбољи савети фенг шуи стручњака за уређење спаваће собе.

1710422411_shutterstock_1836035821--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Основа фенг шуија је енергија коју треба да уравнотежимо како бисмо побољшали односе и боље спавали. Ако спаваћу собу уредите према кинеској уметности, она може постати ваше уточиште и земља снова. Да бисте уравнотежили енергију, обратите пажњу на неред, превише светлих боја у просторији и лош распоред у просторији.

1. Положај кревета

Једно од решења за добар сан је положај кревета. Према фенг шуију, узглавље кревета треба да се наслони на чврсти зид тако да, док лежимо на кревету, имамо добар поглед на целу собу.

"Онда су ту и други фактори, као што су квалитет кревета и душека, боје и декор. Фенг шуи снажно заговара екологију, па је нагласак на опремању собе природним материјалима ", каже консултант за фенг шуи Лана Андерсон.

2. Предмети у паровима

Када је у питању уређење собе, најбоље је да су сви предмети упарени. Ово ствара осећај јединства и равноправности. Ако желимо да живимо као партнери, онда је пожељно да се мање-више све ствари поклопе у спаваћој соби.

Осим душека који симболично осликава јединство. Ипак, пожељно је да свака страна кревета има свој ноћни сточић, лампу и тепих, и то у истом стилу, јер то опет симболично показује равноправност полова.

3. Електрични појас

Електрични уређаји нису пожељни јер њихово зрачење негативно утиче на здравље и сан. Ако баш не можете без телевизора у спаваћој соби, искључите га пре спавања и прекријте миљеом.

4. Огледала могу бити непријатељ доброг сна

Како је све направљено од енергије, а ми се разликујемо једни од других, огледала на неке људе делују јаче, а на друге слабије. Гледајући уопштено, огледала нешто дуплирају, увећавају, па је питање шта желимо да постигнемо и добијемо огледалима у одређеном простору.

„За спаваћу собу, саветује Андерсон, треба да поставите огледала тако да не одражавају ваше тело док спавате, јер у супротном могу изазвати немир, па чак и несаницу “.

5. У просторији се користе нежни, природни тонови

Земљани тонови симболизују заштиту, удобност и топлину, а најбоље је користити природне материјале, попут памука.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas