· · Коментари: 0
WAGNER УРЕЂЕЊЕ

Уштедите време и новац. Офарбајте сами. Брзо, лако и чисто.

Уморили сте се од гледања оштећене боје на зидовима, изгребаног намештаја, истрошене ограде која вам се смеје сваки пут када погледате кроз прозор.

1617965331_Gallery-row-2-1st-image.jpg
Фото: Промо

Зато сте се одлучили да је крајње време да засучете рукаве и унесете у свој дом више боје и свежине.

Послови бојења ( кречења, фарбања ) представљају срце сваког покушаја да освежите свој дом ,они су највидљивији део вашег труда и без њих не бисте могли ништа учинити.

Сада када сте се коначно одлучили, време је да купите боју и алат ( четке, ваљке ) све припремите и баците се напосао. Да ли је баш тако?

Фото: Промо

Колико времена мислите да ћете потрошити бојећи сваки зид, коси зид и плафон ручно, ваљком, четком?

Додајте и намештај на то. Колико ће дана трајати радови? Будимо искрени, то ће трајати недељама.

Наравно, можете лако да изађете из ове ситуације.

Фото: Промо

Увек можете одлучити да је ипак боље да ангажујете професионалце, молере.

Кућни буџет вам често каже да би у циљу уштеде било паметније да се ипак сами прихватите посла.

Дакле, ако желите да уштедите нешто новца или драгоценог времена… заборавите на четке и ваљке. Све што вам је потребно је неки од врхунских Wagner уређаја за наношење боје!

Фото: Промо

Wagner уређаји за наношење боје уштедеће вам пуно времена, без обзира бојите ли зидове, плафоне, ормаре, намештај, врата, ограде, гаражна врата, терасе, олуке, баштенске гарнитуре за седење…

Процес бојења ће бити драстично бржи. Ваши зидови ће бити и до 10 пута брже окречени са Wagner уређајем него што би били са ваљком или четком у руци!

Такође, предност је што су врло згодни за достизање оних малих углова и пукотина.

Зидови на углу, ћошкови, више неће представљати проблем за кречење, све док сте наоружани Wagner уређајем. Лакирање намештаја такође је неупоредиво брже на овај начин.

Фото: Промо

Замислите, рецимо, сва та мала места једне плетене баштенске столице која треба офарбати. Ако користите четку, потрајаће сатима!

А резултат никада није ни приближно добар као што сте се надали да ће бити.

Wагнер уређаји за наношење боје вам омогућавају да додате завршни изглед вашем намештају који ће учинити да изгледа скоро као да је потпуно нов!

Уштедите време и новац. Офарбајте сами. Брзо, лако и чисто.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.