Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СЕЗОНУ ИДЕАЛНИХ ПОПУСТА!

Михољско лето је посебан дар за све оне који су баш у овом тренутку у могућности да реновирају или уреде свој дом и припреме га за зимске месеце када ће више времена моћи да проведу код куће, у освеженом ентеријеру, са породицом и пријатељима

1698306482_Foto-Shutterstock-dnevna-soba.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Уколико желите да спојите лепо и корисно, онда су куповине за време акцијских снижења право решење за вас. Приликом већих улагања у дом важно је увек мислити да уштеде буду што веће, али и да однос цене и квалитета буде задовољавајући, а Forma Ideale вам кроз своје акције нуди баш то! 

У току  АКЦИЈЕ - СЕЗОНА ИДЕАЛНИХ ПОПУСТА у трајању од 23. октобра до 18. новембра, имате прилике да одаберете неки од скоро 1000 артикала са ценама сниженим и до 50%, а како смо навикли на то да мисле на своје потрошаче, Forma Ideale је у октобру месецу увела две новине, које су вам сада већ навелико доступне. Једна од њих је посебна категорија - МАЛИ КУЋНИ АПАРАТИ  (доступна на сајту www.formaideale.rs, као и у салонима у Крагујевцу, Краљеву, Крушевцу, Чачку, Панчеву и Лесковцу),  а друга је та да су досадашњи услови да постанете власник Forma Ideale Лоyалти картице измењени, па сада сваки купац након што се региструје за Форма Идеале Лоyалтy картицу и оствари једну или више куповина (једнократно или збирно) у салонима и Интернет продавници Forma Ideale у вредности већој од 10.000 динара, може већ током прве, а затим и приликом сваке наредне куповине, да користити право на Лоyалтy цену, приказану са додатно урачунатих 5% попуста на сваком артиклу. 

Како бисмо вам приближили о каквим је то снижењима реч за време представићемо вам артикле са нагласком на лоyалтy цене, које су сада лако доступне свим купцима Forma Ideale. 

Пре него што сами погледате какве повољности вам нуди акција СЕЗОНА ИДЕАЛНИХ ПОПУСТА издвајамо оно што би посебно могло да вас обрадује из актуелне месечне акцијске понуде.

Уколико желите да на најбољи промените изглед дневног боравка, а потребан вам је комад тапацираног намештаја амбијенте, предлог за идеалну куповину је угаона гарнитура РАВЕНА, доступна у сивом и браон дезену, а чија лоyалтy цена током актуелне акције износи 39.990 динара. За љубитеље троседа, предлог је лежај ВАЛЕРИА, атрактивног дизајна, по цени од 22.990 динара, а који је доступан у два дезена. 

Фото: Промо

При избору регала за ваш дневни боравак, размислите о заиста модерном регалу ПОРТО ПИНО, који је током актуелне акције доступан за само 16.990 динара, а који ће, сасвим сигурно, у ваш дневни боравак унети жељено освежење. 

Фото: Промо

Опремање кухиње и трпезаријског простора може бити велики изазов уколико имамо ограничен буџет, а током ове месечне акције Forma Ideale вам омогућава да промените комплетну кухињу, јер је кухиња ДАЛИЈА 200 (200 цм ширине), у атрактивној комбинацији декора, са радном плочом, доступна за само 34.190 динара. Уз њу ће се одлично уклопити и трпезаријски сто АНЦОНА, такође у декору сивог храста, по цени од 12.489 динара.

Фото: Промо

Током трајања актуелне акције у Forma Ideale салонима и Интернет продавници, можете веома повољно уредити и своју спаваћу собу. Један од одличних избора би био француски лежај ЛЕНА, са ознаком најбоља цена, а који износи 32.990 динара, доступан у 3 различита дезена штофа, а уз који би се сјајно уклопио пространи и практични ормар ХАНА 4К2Ф2О, чија акцијска цена износи 25.990 динара

Оно што никако не би требало да заборавите јесте да вам је куповина у салонима и Интернет продавници Forma Ideale додатно олакшана могућим плаћањем на одложено, па се добро распитајте о свим  повољностима и условима куповине.

Будите у току са дешавањима и посетите већ данас сајт www.formaideale.rs,  јер FORMA IDEALE УВЕК СПРЕМА НЕШТО НОВО и, наравно, искористите сјајне акцијске понуде!

(Промо)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas