Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

За дом из снова: Декоришите све врсте материјала на најједноставнији и најбољи начин, уз мало времена, труда и новца

Невероватно је како уз само мало времена и креативности ваш животни простор може да изгледа као из снова

1677064996_shutterstock_761064199.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Roma Company се потрудила да у свој асортиман уврсти различите врсте декоративних спрејева врхунског квалитета и на тај начин помогне да ваше идеје спроведете у дела. Све што вам је потребно поред већ поменуте идеје и креативности је добра воља и избор правог декоративног спреја.

Уколико сте тип особе који воли природу, дивље планинске пределе, непрегледне шљунковите плаже, у том случају декоративни спреј за постизање ЕФЕКАТ КАМЕНА је идеалан за вас. За спрејеве који постижу ефекат камена најидеалније су подлоге попут дрвета, метала, бетона, гипса који у неколико потеза спреја добијају најсјајније одразе белог камена, минерала, црног гранита или кречњака. Такође, постиже се и ефекат шљунковите подлоге.

Фото: Промо

СПРЕЈЕВИ СА МЕТАЛИК ЕФЕКТОМ савршени су за креирање елегантних и бриљантних металик завршних обрада. Спреј се може наносити на дрво, метал, гипс, зидове, керамику и самим тим нуди широк спектар примене на најразличитијим местима у вашем животном простору.

Фото: Промо

Да ваш дом засија пуним сјајем у помоћ пристиже Ромин производ у облику декоративног спреја за БЛИСТАВИ ЗЛАТНИ ИЛИ СРЕБРНИ ЕФЕКАТ. Широк спектар примене овог декоративног спреја на површинама попут стакла, дрвета, картона, метала, оставља блистави светлуцав сребрни или златни сјај и једну топлу природну ноту у вашем дому.

Фото: Промо

Посебна боја у спреју за употребу на материјалима попут пластике, дрвета, метала, која акумулира светлост и потом светли у мраку још једно је од оригиналних производа Roma Company. Ефекат СЈАЈИ У МРАКУ постиже се декоративним спрејом чија је употреба практична на прекидачима за светло, плафонима, зидовима, постољима лампи, оквирима врата итд. Ваш дом добиће једну модерну ноту а може бити и посебно занимљив најмлађим укућанима.

Фото: Промо

ТЕКСТУРНИ МУЛТИ-КОЛОР СПРЕЈ је висококвалитетан рељефни спреј са мулти бојом у једној боци, изузетан за намештај на терасама и верандама. Ваш намештај добиће изузетно модеран тон рељефног визуелног ефекта а поред освеженог изгледа и већ постојеће удобности омогућиће укућанима пријатнији боровак и одмор.

Фото: Промо

Још један од изузетних Роминих производа у облику декоративних спрејева јесте спреј за постизање ЕФЕКТА МАТИРАНОГ СТАКЛА. Витражна боја за стакло тренутно трансформише изглед бистрог стакла у стакло обојено прозирним премазом који је чврст и отпоран на огреботине. Његова примена односи се само за употребу у ентеријиеру.

Фото: Промо

Декоративни спрејеви виског квалитета могу се пронаћи у свим радњама Roma Company широм Србије, међу многим производима из широког спектра асортимана за уређење вашег дома.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas