Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

Зашто не бисте никако смели да имате ОГЛЕДАЛО У ХОДНИКУ? Објашњава ФЕНГ СХУИ

Свађе и беспарица нису случајни ако сте поставили огледало у ходник.

1646396590_hodnikfengsui.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Према филозофији коју заступа фенг схуи, сви предмети у вашем дому, од оних најкрупнијих до декорације и ситница – имају сопствено енергетско поље које може бити позитивно и негативно.

Наиме, неки од тих предмета више су него непожељни у вашој близини у простору у коме боравите, јер са собом доносе лошу и негативну енергију и могу да утичу на здравствене проблеме. Јако је битно и где држите остале предмете у свом дому.

Прочитајте још: ЗАШТО БИ ТРЕБАЛО БЕЛИ ЛУК ДА УБАЦИТЕ У WЦ ШОЉУ: Трик који ће вас одушевити

Према овој филозофији ходник је круцијалан будући да се он сматра енергетским "вратима", зато је изузетно важно које предмете ћете држати у ходнику и како ћете их поставити. У већини домаћинстава је у улазу у дом постављено  огледало, што може имати кардинално лоше последице када је у питању струјање добре енергије кроз наш дом. Направићете највећу грешку ако огледало окачите на тај начин да се у њему виде улазна врата. Према фенг схуи тумачењима на овај начин може се десити да:

  1. позитивна и добра енергија напусти ваш дом, након чега могу уследити свађе и нетрпељивост
  2. атмосфера у кући постане напетија
  3. привучете токсичне и негативне људе
  4. се нађете у беспарици, односно огледало у ходнику може утицати негативно на ваше финансије.

Бонус видео:

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas