Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Живот чине мале ствари

Ваш дом је ваше и лични простор чија врата отварате само онима које волите

1665045271_00-NOVOSTI.jpg
Фото: Forma Ideale
Oglas

Дом одише вашим успоменама, тренуцима који су вам обележили живот и колико год желели да га додатно оплемените, разумљиво је да вам то не делује као лаган задатак. Осмелите се да се са декорацијом упознате кроз ситнице, како бисте великим стварима прокрчили пут. Некада и једноставна, једнобојна простирка, може донети неочекивану промену у изгледу стана. Ако не знате који би други корак у вашем декорисању био, ту смо ми, као неисцрпан извор идеја.

Фото: Forma Ideale

Јастуци у улози декорације могу да буду леп акценат и унети боје у амбијент, а могу бити и фокусна тачка у соби. Трудите се само да не претерате, како би остало довољно простора и за комотно седење. Софа или фотеља добиће потпуно нови ефекат додавањем јастука, а савет је да за шарене гарнитуре користите меке и јастуке једноставнијег дезена. Уколико имате софу у неутралној колоритној ноти, а нисте љубитељ јарких боја или шара, можете користити јастуке у различитим величинама и различитих текстура, или неке са занимљивим натписом или цветним дезеном.

Фото: Forma Ideale

У свакој просторији у дому може се наћи место погодно за декорацију, па чак и у спаваћој соби, уколико имате слободну горњу површину комоде. Поред омиљених књига које читате пред спавање, на њу можете додати и романтичну кутију у коју ћете спаковати накит, али и још неке декоративне предмете, попут керамичке фигуре слонаУкрасни сталак са рељефним орнаментима би се такође одлично уклопио у овај романтични кутак, као и декоративна слова са натписом "DREAM" за слатке снове. За потпуни ефекат, додајте и мало зеленила у виду вештачког цвећа,  уколико нисте љубитељ собног биља у спаваћој соби.

Фото: Forma IDeale

Право место за декорацију су и предсобље или ходник, а у том случају можете размислити о класичним комадима који су ванвременски. Замислите само улазак у дом где би вас одмах при уласку дочекала миришљава свећа, као и модерна ваза са пампасом, који је увек сјајан детаљ. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу и уметничку слику као такође одличан избор, а можете додати и романтичан фењер са стакленим свећњаком, као и стони сат. Сјајан додатак је и антиклизна простирка која ће, поред своје основне функције, бити и декоративни детаљ и оплеменити ваш дом.

Фото: Forma Ideale

Без декорације дом некада може изгледати недовршено и деловати као да му недостаје лични печат који најбоље изражава животни стил укућана. Декорација на амбијент може утицати на много начина, истичу дизајнери Forma Ideale – дом ће добити живахност кроз додавање боје, угодан осец́ај топлине уз додатке који поспешују комфор, или елегантнији изглед уз пажљиво биране стилске детаље, па је важно да се потрудите да на најбољи начин оплемените ваш дом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas