Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЉКА СА МОЋНОМ ЕНЕРГИЈОМ: Уколико је будете држали на одређеном месту у кући може вам донети срећу и благостање

Према фенг шуи филозофији ова биљка вам може донети просперитет

1703931101_Foto-Shutterstock-bambus.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Бамбус је декоративна биљка популарна у фенг схуију због моћне енергије коју шири простором у који је постављена. Реч је о биљци која врло брзо расте и делује чврсто и стабилно. Његова стабљика је шупља, што симболизује отворено, понизно срце.

Бамбус је такође симбол среће и дуговечности, а ова биљка је повезана са свих 5 елемената, што је чини једном од водећих биљака за привлачење и напредак у фенг схуију. Дрво – саме биљке, Земља – камење које се користи за раст биљака, Вода – вода с којом расту биљке, Ватра – представљена црвеном траком која се често везује за њих, Метал – стаклена посуда у којој држите бамбус. Ако је то керамичка посуда, треба да садржи нешто метално ако се користи, као што је новчић или фигурица.

Где поставити бамбус у кући како би он деловао?

Ова биљка такође привлачи обиље. Да бисте привукли више просперитета, ставите три или девет стабљика бамбуса у угао богатства у вашем дому. Да бисте пронашли угао богатства, станите на предњи улаз свог дома или собе и лоцирајте крајњи леви угао. Поставите свој срећни бамбус баш ту с намером да наставите раст и ширење ваших финансија.

Постављање срећног бамбуса у угао односа може помоћи у подршци вашој намери да успоставите хармоничан однос између вас и вашег садашњег или будућег партнера. Да бисте пронашли подручје односа у вашем дому, станите на улазна врата и лоцирајте крајњи десни угао свог дома. Такође, можете пронаћи подручје односа у вашој спаваћој соби тако што ћете стајати на вратима спаваће собе и лоцирати крајњи десни угао собе. Поставите вазу с водом у ово подручје с две стабљике срећног бамбуса: једна која представља вас, а друга вашег партнера. Најбоље је ако су две стабљике сличне величине, што симболизује уравнотежен однос између вас и партнера.

Срећни бамбус је повезан с елементом дрвета, који представља раст, нове почетке и породичну хармонију. Покушајте да бамбус поставите близу улаза у свој дом да бисте унели било који од ових аспеката у свој живот. Улазак у ваш дом је начин на који енергија долази у ваш живот, тако да је ово сјајно подручје за активирање лепих вибрација бамбусом.

У фенг схуију, ваш сто представља вашу каријеру, посао и ваш животни пут. Ако вам је потребан већи раст у вашем послу, срећан бамбус на вашем столу може вам помоћи да инспиришете раст и проширење у вашој каријери.

Како ће бамбус реаговати и на енергију у вашем дому и шта може да привуче, зависи и од броја бамбуса које имате у кући:

– Две стабљике представљају љубав.
– Три стабљике представљају срећу, богатство и дуг живот.
– Пет стабљика представља подручје живота које утиче на богатство.
– Шест стабљика представља срећу и богатство.
– Седам стабљика представља добро здравље.
– Осам стабљика представља раст.
– Девет стабљика представља велику срећу.
– Десет стабљика представља савршенство.
– Двадесет и једна стабљика представља моћан благослов.

Како да сами добијете спирални бамбус
На интернету се недавно појавио сјајан савет како да сами код куће направите спирални бамбус од већ постојеће гране ове биљке.

Потребно је најпре уклонити све листове са процветале гране док не остане само грана. Њу затим обмотајте око једног дрвеног ваљка пречника око 5 цм и обавијте бакарном живом. Доњи део биљке стабљике оставите равно, а горњи омотајте у круг како би се направила спирала. Све заједно ставите у воду и гледајте како се после извесног времена формира спирални бамбус.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas