Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

Биљке које доносе ЛОШУ СРЕЋУ: Да ли имате неку у близини куће? (ФОТО)

Неке биљке треба избегавати када је реч о уређењу куће и дворишта.

1626697573_geranium-2712018_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Имати биљке код куће има пуно предности и може подстаћи корисније животно окружење. Биљке попут тулсија, лотуса и орхидеје, код куће филтрирају ваздух и истовремено су одобрене од стране Фенг Схуи-ја.

Међутим, да ли сте знали да постоји читав низ биљака које бисте требали избегавати? Васту и Фенг Схуи су указали на неке биљке које доносе лошу срећу код куће. Ако размишљате које биљке нису добре за дом, ми смо навели биљке које треба да избегавате.

Прочитајте још: Бршљан ПОТОС пречишћава ваздух и доноси новац! Ставите га поред рутера и заштитите се од зрачења (ФОТО)

Тамаринд биљка

Стручњаци за васту и Фенг Схуи кажу да тамаринд може слати негативне вибрације и енергије код куће. Прихваћено је да зли духови бораве у овој биљци; стога треба водити рачуна да се кућа не гради у близини тамаринда или да се ова биљка не донесе кући.

Памук

Биљка памук није најбољи избор за кућу. Ове пуфнасте беле биљке изгледају лепо када се користе као украсни материјал, али према Вастуу нису идеалан избор. Ове биљке лако хватају прашину у вашем дому и то представља лошу срећу и сиромаштво. Дакле, држите ове биљке споља.

Слатка акација

Ботаничко име биљке је Вацхеллиа Нилотица. Слатка акација је дрво са прелепим цветовима. Иако је познато као лековито дрво, није повољно држати га у кући и око куће. Трње може створити спорове у кући.

Кана

Прихваћено је да зли духови остају у кани и не смеју се држати код куће. Избегавајте ову биљку ако желите да избегнете негативне мисли које ове биљке доносе.

Прочитајте још: Собно цвеће ПИНК боје: Шест биљака које плене живописним шарама! (ФОТО/ВИДЕО)

Мртве биљке

Основна сврха доношења биљака у наше домове је испунити кућу зеленилом, позитивом и свежим ваздухом. Све биљке треба да цветају, а лишће да изгледа свеже. Због тога бисте требали да одмах баците мртве или труле биљке. Задржавање оваквих биљака није добар знак. Дакле, одржавајте свој врт у кући чистим и лепим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas