Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кућне биљке

Четири биљке којима би идеално место било у кухињи: Додајте зеленило и овој просторији

Додајте мало боје, прочистите ваздух или узгајајте свеже производе током целе године!

1652431027_kitchen-3575052_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Додавање собних биљака просторији је брз и лак начин да улепшате ентеријер. Кухиња се често заборавља када је реч додавању биљака, али узгој биљака у овој просторији такође може да има неке практичне примене. Добро изабрана биљка може да помогне у пречишц́авању ваздуха или додавању боје. Ове биљке би биле најбољи избор за вашу кухињу:

Потос

Потоси су кућне биљке које не захтевају много неге. Добро се прилагођавају различитим светлосним условима и сматрају се релативно отпорним на сушу. Поред тога, висец́е су биљке тако да ће лепо да се уклопе у сам простор.

Прочитајте још: У Кини је познат као КРАЉ ЦВЕЋА: Зашто БОЖУР треба да се нађе у нашој дневној соби?

Филодендрон

Филодендрони су још један род куц́них биљака које не захтевају много неге и које одлично изгледају у висец́им корпама. Могу на расту на јаком до средње индиректном светлу. Имају широк спектар облика и боја, а познате су и по томе што су одлични пречишц́ивачи ваздуха.

Зачинско биље

Узгајање зачинског биља у кухињи одличан је избор јер ће вам на дохват руке бити домаћи зачини током целе године. Сорте биљака које се лако узгајају у затвореном простору укључују власац, першун, менту, тимијан, рузмарин, босиљак, оригано и цилантро, пише Тхе Спруце.

Прочитајте још: Пет собних биљака које не захтевају много неге и светлости: Идеалне за почетнике и оне којима одржавање не иде најбоље

Биљка кафе

Без обзира да ли сте љубитељ кафе или не, биљка кафе је одличан додатак свакој кухињи. Оне захтевају јарко, индиректно светло и често заливање да би успеле.

БОНУС ВИДЕО

 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas