Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић жељна пажње: Потез који је изненадио многе, уследио пред излазак новог албума

Певачица обрисала све објаве пре пар дана, а потом уследио повратак вредан чекања

1654855338_prijovicka_10062020_0019.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Наша позната певачица, Александра Пријовић је пре неколико дана обрисала све слике са свог профила на Инстаграму. Међу њима су биле и слике са њеним мужем Филипом, па смо се запитали да ли је све у реду са познатим паром. Такође, с обзиром на то да су и све остале њене фотографије биле обрисане, сумњало се да је можда у питању одустајање од брака, од каријере, или је певачица једноставно желела да се одмори од свега и повуче како би могла да се фокусира на посао. 

Прочитајте још: Студио Звезда Гранда на ногама: Овако звучи кад Босанац засвира Цецин први хит "Цветак зановетак" (ВИДЕО)

Она је припремала нови албум, па се овај потез може протумачити и као привлачење медијиске пажње пред излазак нових песама. Овај тренд су практиковале њене колеге из света музике. Многи светски певачи су имали обичај да ово ураде пред неку битну прекретницу у каријери. 

Било како било, у медијима се већ данима спекулише о разлогу њеног повлачења са ове друштевене мреже, тако да уколико јој је то био циљ свакако га је постигла. Пријовићка се данас вратила на Инстаграм и објавила најаву за прву песму са албума. Она се зове "Звук тишине", а премијеру целе песме је најавила за понедељак.  

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas