Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђелина Џоли се офарбала у ПЛАВО: Глумица се одлучила да промени имиџ - погелдајте како сада изгледа (ФОТО)

Анђелина Џоли се одлучила за храбар потез и промени боју косе

1708614734_1686124567_82ca7163faec46e10f8d4a37dfbd7d75bcb1ca2c.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли је последњих месеци корак по корак мењала имиџ, а онда се дошло до коначног резултата. Чувена глумица појавила се јуче у Њујорку у издању које се доста коментарише јер је трансформација баш велика. Одрекла се свог заштитног знака који ју је красио деценијама.

Глумица Анђелина Џоли јесте склона трансформацијама изгледа, да не помињемо промене које су јој доносиле бројне улоге, али и иза камера је склона тим експериментима иако је најчешће носила дугу, црну косу по којој је, када је у питању њен имиџ, и највише препознатљива.

Холивудска звезда је сада плавуша. Тамнији тонови се тек понегде назиру, а већ неко време је имала светлију нијансирану косу да би на крају дошла до оваквог изгледа. Притом, дужина њене косе је мало испод рамена, а степенасто шишање које је иначе одлично урађено, дало је фризури прелеп волумен.

Сјајно изгледа Анђелина и у овом издању и није једина на јавној сцени која се у последње рвеме окреће светлијој коси. Можда је у питању само жеља за променом, али се зна да таква новина у изгледу може чак и да вас подмлади.

Глумица је јуче фотографисана испед своје продавнице у Њујорку, тај њен кутак бави се винтиџ модом.

 

Фото: Профимедиа

Њено појављивање долази након натписа да њен бивши супруг Бред Пит који однедавно живи са својом девојком, дизајнерком накита Инес де Рамон, води битку са руским тајкуном око винарије у Француској над којом је раније делила власниство са бившим мужем. Продала је бизнисмену из Русије свој део и настао је затим низ проблема.

Подсетимо, Анђелина Џоли и Бред Пит били су у браку од 2014. до 2019. године. Везу су започели 2005. Имају шесторо деце. Глумац се са Инес де Рамон забавља око годину дана.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas