Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Да ли можете да верујете? БИЗАРНИ послови које послуга обавља за краљицу Елизабету

Краљевска породица има необичне захтеве и људе који их опслужују

1594375817_elizabeta--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦБС Тхис Морнинг
Oglas

Краљица Елизабета друга, како јој ништа не би недостајало у луксузу у коме ужива, поред кућних помоћница, стилиста и чувара, има и неколико људи који обављају веома бизарне послове. 

Прочитајте још: Двор ШОКИРАН! Ево која је последња жеља краљице Елизабете Друге

Носач ципела - особа која уместо краљице носи њену обућу како би се "разгазила" и како краљица не би имала непотребне непријатности са обућом.

Чувар уметничких вредности - Иако палата поседује чуваре, краљица је унајмила специјалну особу која је искључиво задужена да се брине о вредним сликама које поседује у палати, а процењује се да их има преко седам хиљада.

Прочитајте још: Шеф краљичине кухиње открива РЕЦЕПТ за колач који се служи иза ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА

Мајстор музике - Краљица музику не бира насумично. Због тога је ангажовала композиторку Јудит Вејр, која ће на тој позицији остати десет година.

Чувар печата - У својој владавини дугој готово седам деценија, краљица се нашла на бројним печатима, а поседује и ретку колекцију коју је наследила од свог оца. Како би остали у савршеном стању, брине се њен лични чувар печата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qуеен Елизабетх ат тхе Wиндсор Роyал Хорсе Схоw

А пост схаред бy Qуеен Елизабетх ИИ (@qуеен_елизабетх_фанпаге) он

 

Људски будилник- Док се већина људи буду уз помоћ непријатног збука аларма, краљица је унајмила приватног свирача гајди, који је свако јутро буди у 9:15, тако што свира испод њеног позора, без обзира да ли се она налази у некој од својих палата.

Сајџија - у палатама се налази више од - хиљаду сатова, од којих су неки старији више од сто година. Зато је Елизабета запослила особу која свакодневно обилази и проверава све те сатове, а по потреби их навија или поправља.

Дегустатор хране -  Краљица и њен супруг, принц Филип, пре сваког оброка сачекају да чују шта о храни мисли особа која ју проба пре њих. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qуеен Елизабетх он Еастер 2018 Пхото Цредитс: АБЦ Неwс

А пост схаред бy Qуеен Елизабетх ИИ (@qуеен_елизабетх_фанпаге) он

Мајстор за коња - Није тајна да краљица обожава јахање, и упркос својим годинама, не пропушта прилику да седне на коња. Ипак, друштво јој у томе прави њен "Мастер" за коња, Лорд де Маулеј, који јој сваки пут придружи у јахању. Осим тога што је присутан на важним догађајима на које краљица стиже на коњу и у кочији, он се брине и за штале.

Прочитајте још: ЕМА уређује ПРОФИЛ Елизабете Друге: Плата јој је 65.000 ЕВРА, а знате ли ШТА СВЕ СПАДА У ЊЕНА ЗАДУЖЕЊА?

Резач меса - Овао соба сече краљичино месо уместо ње, поготово за посебне прилике попут Божића. Иначе, ова је позиција наследна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas