Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕЦА или ЈЕЦА? На чувено питање и највећу дилему естраде, Ђорђе Давид одговорио као из топа (ФОТО)

Певач се осудио да изабере која од две велике звезде му је дража

1656318056_djordje_david_ivana_peters_22032022_0039.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

С обзиром на то да је Јелена Карлеуша напустила Звезде Гранда како би се посветила свом новом албуму, на њено место је дошла Светлана Цеца Ражнатовић. Познато је да су ове две певачице у јако лошим односима, и да већ година туже једна другу. Питање које се често поставља њиховим колегама је да бирају између њих две.

Прочитајте још: Мало ко зна да је Неда Украден била са њим: Један је од најмоћнијих и најбогатијих мушкараца у Србији (ФОТО)

Многи одговор на ову дилему не желе да кажу јавно како се не би замерили једној или другој. Међутим, Ђорђе Давид је свој одговор без проблема рекао. Наиме, он је провео године са Јеленом у Звездама Гранда, а ове сезоне је имао прилику да упозна и Цецу. На чувено питање рекао је следеће: 

"Између Јеце и Цеце бирам Цецу. Већ сам то и рекао. Цецом сам одушевљен. Прво снимање нас је све запратила на мрежама, разменила бројеве телефона и направила групу. Што са Јеленом није био случај. Када сам недавно рекао да ми је Цеца дража, Карлеуша ме је блокирала на Инстаграму", испричао је Давид.

Фото: Атаимагес.рс

Изгледа да му је Карлеуша много замерила због избора који је направио.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas