· · Коментари: 0
МОДА

СТИЛ ЗА 10! Ћерка Милке Форцан током провода у Београду понела је ТРИ ХАЉИНЕ које ћете желети да имате! (ФОТО/ВИДЕО)

Јована Форцан постаје права модна икона.

1626184497_pjimage--17-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ ј.фцн

Ћерка чувене Милке Форцан, недавно је стигла у Београд и одлучила је да се опусти и време искористи за дружење са пријатељима.

На свом Инстаграм профилу, забележила је најдраже моменте, а нисмо могли а да не приметимо беспрекоран стил.

Прочитајте још: Права богиња! Карла Бруни у шестој деценији прошетала опасну хаљину у Кану! (ФОТО/ВИДЕО)

Хаљине за памћење

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Недеља је започела прославом рођендана Јованине другарице Стефани Љујић. За ту прилику Јована је одабрала тамно плаву хаљину са шљокицама, која се сјајно уклопила са њеном плавом косом. Дискретним накитом и црвеним лаком за нокте, употпунила је изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Журка је била тематска, јер је Јована у опису ставила да се враћају у 80-те, а кад погледате аутфите свих званица, видећете да су сви испоштовали дрес код.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Рођендан је изгледа трајао мало дуже, јер на следећој фотографији видимо јовану у ресторану на воду, уз хармоникаша уз коментар: "Најбољи рођендански викенд". За ову прилику је одабрала уску црну, светлуцаву хаљину, уз дискретне минђуше и огрлицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Викенд су завршиле у београдском кабаре клубу. Изгледа да је и њима недостајао чувени провод у Српској престоници. 

Прочитајте још: Најпопуларнија летња фризура: ЦИК-ЦАК ТАЛАСИ стижу право из 80-их! (ФОТО/ВИДЕО)

Јована је овом приликом понела прљаво розе хаљину бренда Тифани, коју је и сама недавно промовисала на својој онлајн платформи за продају гардеробе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Forcan (@j.fcn)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.