Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деценијама је чекала да принц постање њен: Варала је мужа са Чарлсом, а први разговор са Дајаном је изгледао ОВАКО

Важила је за најпознатија љубавница

1659423494_kamila-i-carls-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Корнвола Камила Паркер врло дамски гази кроз осму деценију, а недавно је прославила свој 75. рођендан. А рекло би се да супруга принца Чарлса мрси конце у краљевској породици, откако је дошла на место једне од најомиљенијих принцеза.

Прочитајте још: Он је био рок музичар, она чувена "Локица": Овако је Јелена Тинска завела легендарног рок музичара

Претпоставља се да су се Камила и Чарлс упознали почетком седамдесетих, на поло утакмици у Виндзорском великом парку. Међутим, постоји још једна верзија, према писању магазина "Пипл":

- Када је упознала принца на забави 1972. Камила Шанд имала је 25 година и живела је у Лондону и дрско му је рекла: "Моја прабака била је љубавница твог пра-пра- деде. Осећам да имамо нешто заједничко - наводи се у овом часопису.

Принц Чарлс јој је удварао шест месеци

- Иако јој се заљубљени принц удварао шест месеци, није успео да је запроси, пре него што се вратио на море у фебруару 1973. Чарлсов повратак морнарици накратко је захладнео њихов однос -прича пријатељ краљевске породице.

На двору су, чини се, врло замршени љубавни односи.

- Камила је 1965. на једној забави упознала будућег супруга Ендрјуа Паркера Боулса, Међутим, прекинула је са њим, јер је он упловио у везу са принцезом Аном, Чарсовом сестром. И да није било те романсе, можда се никада не би забављала са принцом од Велса - открила је ауторка књиге "Тхе Дуцхесс: Цамилла Паркер Боwлес анд тхе Лове Аффаир Тхат Роцкy тхе Цроwн" Џени Паркер.

Како је Чарлс отишао у морнарицу, Камила се вратила Ендрјуу и 1973. удала за њега. У браку су добили ћерку Лауру и сина Тома, чији је кум- пазите сада, британски престолонаследник.

Чарлс је 1977. срео Дајану Спенсер којом се оженио 1981. године, исте година када ју је верио. Тај брак донео им је синове Вилијама и Харија, али и многе проблеме. Наводно, он је1986. обновио љубав са Камилом, у време када су обоје били у браку.

Камила је због тога стекла епитет омражене љубавнице који је и данас прати због чега велики део британске јавности не жели да је види као будућу краљицу. И не само љубавице, већ је и према свом мужу била потпуно неискрена, врала га је без мало гриже савести.

"Било нас је троје у овом браку, па је била мала гужва", рекла је омиљена принцеза Дајана 1995. у интервјуу за "Би-би-си". Две године касније страдала је у саобраћајној несрећи у Паризу.

Пре трагедије 1993. године објављени су снимци разговора Камиле и Чарлса из 1989. што је потврдило њихову везу. Она је 1995. поднела захтев за развод брака, а он се годину дана касније развео.

Велики преокрет десио се када је Елизабета ИИ 2000. позвала Камилу на прославу 60. рођендана грчког краља Константина у Чарлсовој резиденцији.

Први јавни пољубац познатог пара догодиосе 2001. године, а 2005. уприличено је њихво венчање.

- Понекад је то као када се бродови мимоилазе ноћу, али увек седнемо заједно, попијемо шољицу чаја и разговарамо о дану. Имамо тај тренутак - рекла је о браку са Чарслом.

Први разговор Дајане и Камиле

Камила је болна тачка брака Леди Ди и Чарлса, а о томе се говори и у биографији "Дајана: њена истинита прича", коју је 1992. године објавио Ендрју Мортон. У књизи принцеза говори о "једном од најхрабријих момената" у свом животу, а то је био први разговор са Камилом Паркер. Био је то највећи разлог распадања велшког краљевског пара.

– Знам шта се дешава између тебе и Чарлса и само желим да то знате – рекла је тада Дајана.

Одговор Камиле Паркер је принцеза касније окарактерисала као "интересантан".

– Имаш све што си одувек желела. Имаш све мушкарце овог света који су заљубљени у тебе, имаш двоје дивне деце, шта још хоћеш? – питала је Камила Паркер.

Лејди Ди јој је на то одговорила: "Свог мужа. Ово је сигурно пакао за вас двоје и не желим да стојим на путу, као ни да ме третирају као идиота."

Зашто краљевска породица не подноси Камилу?

Разлога је много, а један који се наводи као кључан је то што је Камил "крала"време које би Чарлс требало да проводи са синовима.

- Мислим да је њихов однос сада топао, али није увек био такав. Мислим да им је било тешко. Да будемо фер према Камили, она никад није покушава да им буде мама, увек је била "друга жена" и била је ту да одузме татино време", написала је коментаторка прилика у краљевској породици Пени Џуниор.

Шушка се да јој ово краљица Елизбета, али ни Вилијам, ни Чарлс никад неће опростити, мада су одлучили да се понашају пристојно због јавности.

Између осталог, и ово су разлози због којих Камила није достојна круне:

Чланови краљевске породице су је, уз то, сматрали превише обичном и недостојном, јер није потицала из неке угледне, нити аристократске породице. Спадала је у девојке с којима су Чарлса охрабривали да се упусти у авантуру, али никад не би озбиљно разматрали да му допусте да је ожени.

Прочитајте још: Ана Ивановић честитала рођендан супругу на НАЈЕМОТИВНИЈИ НАЧИН: Упутила му честитку пуну дирљивих речи (ФОТО)

- Камила је била та која је била одговорна, свесно или не, за све катастрофе које су пале на Чарлса откад се оженио, а краљица то не прашта - закључила је тада Џунорова.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas