Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОМИНАЦИЈА ЈЕДНОСТАВНОСТИ: Летњи стил Наталије Јокић који свако може понети у својој режији (ФОТО)

Само на рукама има накит од 16.660 евра

1687246151_nikola_jokic_18062023_0036-NASLOVNA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Прослављени кошаркаш из Србије, Никола Јокић, ових дана је херој нације због тога што је одвео своју екипу титуле НБА лиге и постао МВП најбоље кошаркашке лиге на свету. Уз њега је све време породица и супруга Наталија Јокић, која га бодри са трибина током најбитнијих момената у каријери.

Никола и Наталија су се верили у јануару 2020. године, а венчали су се девет месеци касније, у родном Сомбору. Никола је увек носио уз себе неку ствар која припада његовој лепшој половини, а од дана венчања има ритуал да пред утакмицу везује бурму за патику.

С Николиним успехом дошло је интересовање јавности за његов приватни живот, а сви брује о његовој лепшој супрузи Наталији, која је препознатљива по једноставним одевним комбинацијама и истанчаном, неупадљивом стилу. 
Тако је последњи пут усликана на коњичким тркама у родном граду, у правој летњој хаљини у пинк боји, која је једна од популарнијих ове сезоне. Ова макси хаљина је у горњем делу кројена да нагласи струк и има широке бретеле, док се сукња шири. 

Фото: АТА

За ову прилику Наталија је одабрала лепршаву комбинацију у складу са временом. Пинк хаљина италијанског бренда одушевила је присутне, а кошта око 500 евра. На ногама је носила црне, кожне сандале са бисером, марке "Јиммy Цхоо", чија је цена 625 евра, док је у рукама имала торбу познатог бренда "Цханел".

Оно што се да приметити јесте да Јокићка воли скупоцен накит, најпознатије јувелирске куће "Цартиер". Па је тако приликом одласка на коњичке трке носила две наруквице овог бренда, и то моделе "Лове" и "Јусте ун цлоу", чија је цена 7.950 евра, односно 8.650 евра.
Иако сви одевни предмети које је понела нису комади познатих светских брендова, осим торбе и накита, Наталија је блистала у неупадљивој комбинацији, дискретно и са стилом.

Она је такође блистала током трудничких дана, али је и тада пленила својим стилом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas