Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доњи део комбинације је право изненађење: Шакира у црно-белом издању одушевила Парижане (ФОТО)

Сукња преко панталона, што да не?

1688887758_Sakira-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ Схакира
Oglas

Колумбијска певачица Шакира је прексиноћ украла сву пажњу када се на Недељи моде у Паризу, на ревији "Виктор & Ролф Хауте Цоутуре" појавила у аутфиту који је без сумње послао моћну поруку.

Она је за ову прилику обукла бели капут на којем је огромним 3Д словима било исписано "НО". 

И док се и даље прича да ли је "Но" било упућено бившем партнеру с којим има синове Милана и Сашу, Ђерару Пикеу, возачу формуле Луису Хамилтону с којим су је повезивали у последње време или неком трећем, певачица је поново изненадила својим модним издањем.

Наиме, она се синоћ на ревији "Фенди" у Паризу појавила у црно-белој комбинацији која је украла све погледе.

Горњи део Шакирине комбинације чинила је бела блуза без рукава са "ребрастим радом" и округлим изрезом, а доњи део комбинације су чиниле црне панталоне дубоког струка.

Њихов равни крој и шире ногавице су се фантастично уклопиле уз белу блузу и пратиле су линију Шакириног тела.

Међутим, преко панталона, певачица је понела црну плисирану сукњу такође високог струка која је била причвршена сребрном шналом.

Овај тренд се крајем прошле године вратио на велика врата и представља апсолутни хит ако желите шик и тренди издање.

Што се тиче аксесоара, певачица је понела два прстена и наочаре за сунце, а целом издању је додала и белу кожну ташну. Косу је стилизовала као и обично у опуштене таласе употпунивши све суптилним мејкапом и ружом у боји коже. 

Што се тиче обуће, Шакира се одлучила за високе црне платформе које су још више издужиле њену фигуру. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas