Oglas
Oglas
· · Коментари: 3
МОДНА ИКОНЕ

ДУШКО на "апаратима"! Карлеуша ЗАПАЛИЛА МРЕЖЕ никада провокативнијем издањем (ФОТО)

Популарна певачица Јелена Карлеуша неретко своје пратиоце на мрежама обрадује сексипилним фотографијама

1605819296_karleusa.png
Фото: InstagramScreenShot/karleusastar
Oglas

Никада сексипилнија, никада изазовнија, никада згоднија! Иако носи пуних 42 године, Јелена Карлеуша изгледа никада боље, а то воли и да подели са својим милионским пратиоцима на друштвеној мрежи Instagram.

Прочитајте још: Не бацајте паре! Направите сами БОМБОНЕ ПРОТИВ КАШАЉА (ВИДЕО)

Тако је пре само неколико сати објавила изазовне фотографије у црном веши у црвеном огртачу, који је истакао њен савршен тен и дугу плаву косу.

У врло кратком временском року добила је више од 100.000 лајкова и небројено много позитивних коментара.

Прочитајте још: Меланија ЗАСЕНИЛА америчке изборе! У пола ноћи ИЗГЛЕДА САВРШЕНО, комбинација о којој ће се причати (ФОТО)

Ипак, изостао је и коментар и лајк њеног супруга, Душка Тошића. То није ништа необично, обзиром да се ови брачни партнери не прате на мрежама, иако су у пуној љубави.

Прочитајте још: Трик Клеопатре: Синди Крафор открила тајну своје лепоте

‒ Он је одавно одлучио да не жели да гледа шта ја качим на „Instagram“. Не жели да зна, не жели да види. Он је мене упознао као једну смерну домаћицу која се никада није провокативно облачила и онда се десила једна невероватна промена ‒ истакла је недавно Јелена Карлеуша.

Доносимо вам још неке њене провокативне фотографије, које одушевиле више од два милиона њених пратилаца.

Прочитајте још: Истраживање открива: Колико ДУГО се жене шминкају да би постигле ПРИРОДАН ИЗГЛЕД

Прочитајте још: Славне лепотице синоћ су прошетале у заносним комбинацијама, а све очи су "пале" на ЏЕЈ ЛО (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas