Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез је пре 20 година носила хаљину којом је ушла у историју, а стилисткиња ју је молила да је не облачи (ФОТО)

Џенифер Лопез је говорила о својим највећим модним тренуцима, а ту никако не може да заобиће чувену зелену хаљину са доделе Гремија

1708700409_profimedia-0846525152-1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Зелена "Версаће" хаљина коју је Џенифер Лопез носила на додели Греми награда 2000. сада је већ постала култна. О њој се говори и више од 20 година касније.

Лопезова тадашња стилиста Андреа Либерман молила ју је да не носи ту хаљину јер су се друге познате личности сликале у њој месецима раније.

- То је била хаљина коју су други људи вец́ носили. Мој стилиста је рекао: 'Молим те, немој је носити. Неко други ју је носио. Мислила сам: "Па, купила сам је, и изгледа најбоље, па ц́у је носити". И носила сам је. И то је изазвало велику пометњу - објаснила је Лопез, размишљајуц́и о 17 својих највец́их модних тренутака током интервјуа за Вог.

Фото: профимедиа

Ова смарагднозелена хаљина је постала синоним за Џенифер Лопез, облежеила је њен почетак у Холивуду, али она није била прва позната дама која ју је носила.

Прво ју је обукла сама дизајнерка Донатела Версаће на Мет Гали 1999. године, а касније и Џери Халивел на додели НРЈ Мусиц Аwардс 2000. годину дана, а само месец дана пре Џенифер Лопез. Ипак, Џенифер ју је изнела тако да је остала упамћена и након више од две деценије.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas