· · Коментари: 0
стил

Џенифер Лопез у дневном стајлингу који би понела свака жена: Њен МОДЕЛ МАЈИЦЕ би требало да имамо у ормару овог лета (ФОТО)

Џенифер Лопез уличну моду довела је до савршенства

1653658336_profimedia-0694649272.jpg
Фото: Профимедиа

Популарна певачица и глумица дефинитивно зна да се обуче за сваку ситуацију. У последње време све више је виђамо фотографисану на улици Лос Анђелеса како ужурбано завршава све дневне обавезе. Обучена је сходно прилици, а свака жена може да се поистовети са њеним стилом. 

Лепа Џенифер носи светлосиве панталоне широких ногавица, које је упарила са опуштеном обичном белом мајицом и белим патикама. Косу је скупила у високи реп, а на лицу има минимално шминке. Од накита има алке које су многим дамама решење и за дан и за вече, а видимо да се тиме води и Џенифер.

Прочитајте још: Хеорхина Родригез први пут у јавности након губитка детета: Роналдова девојка на црвеном тепиху у Кану (ФОТО)

Како би стајлингу дала дозу ефектности у руци носи ташну од крокодилске коже, скупоцен Биркин модел.

Фото: профимедиа

Певачица и глумица недавно је на свмом Јутјуб каналу премијерно приказала трејлер за свој аутобиографски филм под називом "Халфтиме", а радња филма прати каријеру певачице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.