Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изабрана најлепша и најуспешнија жена у 2023. години: Према мишљењу светски познатог часописа, ТИТУЛА је отишла у руке ове ГЛУМИЦЕ (ФОТО)

Ево која глумица је добила ову ласкаву титулу

1697706228_Foto-Profimedia-Margo-Robi.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Да ли ова глумица обара рекорд у освајању ласкаве титуле?! Познати магазин Маxим прогласио је Марго Роби за најлепшу и најуспешнију жену у 2023. години. Аустралијско издање часописа објавило је своју годишњу листу "Хот 100" за 2023. На листи су најуспешније и најлепше жене из сфере забаве, спорта и поп културе.

Оно што је посебно занимљиво, то је да је 33-годишња Марго четврту годину заредом заузела прво место на листи! Фудбалерка Сем Кер заузела је друго место на овогодишњој листи, а музичарка Делта Гудрем трец́е место. Затим следе певачица Софи Монк, Џи Флип, Џесика Маубој...

"Наша годишња 'ХОТ 100' листа развијала се у протеклих десетак година. У 2023. она наставља да слави изванредне аустралијске жене које су импресионирале или утицале на нас својом способношћу, интелектом, хумором, постигнућима, дрскошћу и невероватним талентима", изјавио је за медије Санти Пинтадо, главни уредник Маxим-а.

 

Најплаћенија глумица

Подсетимо, Марго Роби је ове године била жена о којој није престајало да се прича и то због улоге у филму "Барбие". Пре самог почетка приказивања филма процуриле су и плате глумаца. "Вариетy" је сазнао да је Марго за улогу Барби била плаћена невероватних 12,5 милиона долара! Осим тога, била је најплаћенија глумица у 2022. години, управо захваљујући филму "Барбие". Тај хонорар надмашио је њен претходни највиши који је износио 10 милиона долара за "Бирдс оф Праy" из 2020. у ком је глумила Харли Квин.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas