Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић ПРЕВАЗИШЛА очекивања: На полуфиналу УС Опен-а се појавила у цветној хаљини која је прави хит ове сезоне (ФОТО)

За коју комбинацију ће се Јелена вечерас определити?

1694346685_Foto-Profimedia-Nole.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Новак Ђоковић се пласирао у финале УС Опен-а након фантастичне победе над Беном Шелтоном. Вечерас ће у финалу играти против Данила Медведева, а подршка из ложе неће изостати.

Јелена је свог супруга бодрила са трибина током четвртфиналног и полуфиналног меча. Оно што је многима запало за око ус модне комбинације које је изабрала за ове прилике. 

Тотом четвртфинала Јелена је била у жутој хаљини која је истицала њену витку фигуру, а за полу финале се одлучила за нешто смелији стајлинг. Носила је цветну хаљину која је у моди овог лета. Истицала је њен деколте и дуге ноге, а врхунац је била скупоцена огрлица. Одлучила се за опуштену фризуру и нешто блажу шминку.

Фото: Профимедиа

Ноле ће се вечерас борити за 24. гренд слем трофеј у каријери. Цела нација ће бити уз њега, а Јелена ће га бодрити из ложе заједно са осталим члановима породице. С обзиром на две невероватне модне комбинације које смо имали прилике да видимо, многи се питају шта ће Јеца да обуче за финале.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas