· · Коментари: 0
СЕКСИ

Јелена Карлеуша без конкуренције: Задала нови домаћи задатак и послала СНАЖНУ поруку женама (ФОТО)

Јелена Карлеуша из дана у дан изненађује својом појавом и честим мењањем стајлинга. Нових идеја не мањка ни овог пута

1629645551_karleusa.jpg
Фото: Атаимагес

Певачица последњих дана често оставља своје пратиоце без даха. Познато је да важи за једну од најстилизованијих особа, а последња у низу одевних комбинација, никога није оставила равнодушним.

Прочитајте још: Скарлет Јохансон открила шта подразумева њена рутина шминкања

Певачица је на Инстаграму објавила фотографије, на којима позира у хаљини која је и овога пута у први план истакла њену савршену фигуру, а необични детаљи привукли су пажњу, јер је хаљина засечена на веома интригантним местима. Испод груди и на боковима, па је тако у први план истакла бујно попрсје, стомак и кукове, док су јој леђа скроз отворена.

Снажна порука женама

Поред фотографије је оставила и веома занимљиву поруку коју је посветила женама, којима је поручила да су све преле без обриа на величину и број који носе.

Бројни коментари поред слике само говоре да је певачица поново успела да надмапи све и већини својих колегиница, како домаћим, тако и старним зада озбиљан домаћи задатак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.