Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈК НА НЕДЕЉИ МОДЕ У ПАРИЗУ: Стилиста Лејди Гаге полудео за њом, а шетала раме уз раме са Роналдовом женом (ФОТО)

Гламурозна Јелена Карлеуша нашла се у друштву најбитнији људи из света моде

1709377873_Foto-Profimedia-Jelena-Karleusa.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Када је своју линију довела до савршенства, мора се признати да Јелена Карлеуша никада боље није изгледала у 45. години, па је доспела и на модну писту познатог бренда. Она је продефиловала као права манекенка на ревији модног бренда Ветементс, а била је обучена у пинк панталоне и сиву мајицу. Све је на инстаграму поделио њен дугогодишњи пријатељ и менаџер Зоран Бирташевић. Касније се сликала са једном од најпозантијих манекенки, Вини Харлоу и супругом Кристијана Роналда, Георгином Родригез. 

Српска звезда је добила пре неколико месеци специјални позив од дизајнера, који је последњих година постао неизоставан део гардеробе икона стила попут попут Ријане, Кањеа Веста и Сема Смита, а који је био задужени и за костиме поп краљице Мадоне на њеној последњој турнеји.

Фото: Профимедиа

Карлеушин модни укус одавно је познат и ван граница Балкана, што је потврдила и ова сарадња. Креатор је Јелену још протекле јесени угостио у Ветементс представништву, где су месецима радили на припремама и фитинзима за ову ревију. Оно што је привукло велику пажњу свакако је загрљај наше диве и Николе Формицетија, бившег стилисте Лејди Гаге и актуелног модног директора Дизела и уредника јапанског "Вога".

 

Док су се поздрављали, Формицети је узвикивао "О мој Боже" и са усхићењем грлио нашу звезду. Ово је само још једна потврда о томе да је Јелена призната у свету, што она и сама често истиче, објављујући фотографије на којима се види да многе познате свестке фаце копирају њен изглед.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas