Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон први пут у званичној улози ПРИНЦЕЗЕ ОД ВЕЛСА: Гламурознија него икада, а у коси Дајанина тијара (ФОТО)

Кејт Мидлтон синоћ је пленила елеганцијом на великој свечаности која је одржана у Бакингемској палати у част јужноафричког председника

1669189452_profimedia-0739459299.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Смерним понашањем и стасом још једном је показала да је и те како достојна титуле принцезе. 

Кејт носи дугачку белу хаљину, потпуно затворену. Хаљину прате сечени рукави који сежу до пода, а свему су дали дах грациозности. Њена рамена украшена су шљокицама, а с обзиром на прилику није изостао ни накит.

Прочитајте још: НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА води борбу са депресијом: "Очи су јој пуне туге"

Ово је била савршена прилика да принцеза понесе своју тиару коју не носи често. Заправо, од када је постала принцеза понела ју је само неколико пута. Дуго се причало о томе коју ће понети на синоћном пријему, а Кејт је одабрала ону коју је носила и сама принцеза Дајана, што је њеном супругу, принцу Вилијаму, сигурно било посебно драго. Сматра се да је управо њу Леди Ди добила од краљице Елизабете ИИ на дан венчања са Чарлсом 1981. године.

Фото: Профимедиа

Банкет означава значајну прекретницу у краљевској каријери Кејт и Вилијама. Били су први пут у званичној улози  принца и принцезе од Велса.

Обожаваоци Кејт Мидлтон су се сигурно питали како ће принцеза да изгледа на овако важном догађају и сигурно нису разочарани. Она увек изгледа сензационално, али овај изглед је био још гламурознији него иначе.

Кејт је преко хаљине носила и упадљив плави појас који јој је поклонила краљица Елизабета. Овај додатак означава њену позицију Великог крста даме Краљевског викторијанског реда, највишег ранга витештва. Ово је добила за осму годишњицу брака 2019.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas