· · Коментари: 0
принцеза

Кејт Мидлтон скренула сву пажњу: Блистала у хаљини до пода, а о њеном струку говорило се и у јутарњем програму (ФОТО)

Домаћин јутарњег програма Ричард Маделеи изазвао је велику реакцију гледалаца коментаром о Кејт Мидлтон.

1634569681_profimedia-0638500023.jpg
Фото: профимедиа

Принцеза Кејт Мидлтон још једном је одушевила све на појављивању за време викенда. Кејт је обкла праву принцеза хаљину која је савршено истакла њен струк, а о коме се говорило и у јутарњем програму. Сва пажња била је усмерена на прелепу Кејт.

Гледаоци емсије "Добро јутро, Британија" нису били задовољни начином на који се пирича о Кејт Мидлтон.

Домаћин јутарњег програма Ричард Маделеи изазвао је велику реакцију гледалаца коментаром о Кејт Мидлтон.

Наиме, Кејт Мидлтон се са супругом принцом Вилијамом појавила на додели награда Еартхсхот Призе у недељу,  водитељ Ричард је уместо тога фокус ставио на Кејтин „сицћушни, сићушни струк“.

Фото: профимедиа

Прочитајте још: Како изгледа то када се састану ДВЕ ИКОНЕ СТИЛА? Јорданска краљица и најбоље одевена жена света понеле ванвременске комаде одеће (ФОТО)

- Она је тако витка, зар не -  рекао је колегиници, на шта је она одговорила да Кејт изгледа апсолутно сјајно. Потом је Ричард додао: "Мали, сићушни струк."

Ричардов коментар о Кејтином струку није се свидео гледаоцима, а неколико је на Твиттер поделило своја размишљања.

- Дакле, сви разговори о животној средини и снимању Земље, а Ричард говори о величини Кејтиног струка!, преноси британски Хелло.



 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.