· · Коментари: 0
стил

Кејт Мидлтон започела прославу јубилеја краљице Елизабете у великом стилу: Принцеза у најнежнијој боји лета (ФОТО)

Кејт Мидлтон одабрала је белу боју за први дан прославе

1654165775_profimedia-0696320635.jpg
Фото: Профимедиа

Прослава платинастог јубилеја краљице Елизабете званично је почела  Догађајима који ће трајати четири дана обележиће се 70 година владавине Елизабете, а она је једини британски монарх који је толико дуго на трону.

Током догађаја све очи биће упрте у чланове краљевске породице. Војвоткиња од Кембриџа, Кејт Мидлтон, у великом стилу започела је прославу.

Прочитајте још: Пресрећан и поносан: Џони Деп СЛАВИ СА ФАНОВИМА, ево где је дочекао пресуду (ФОТО)

Кејт је изгледала веома елегантно док се возила кочијом са троје деце, Џорџом,  принцу Џорџу, Шарлот и Луисом, као и Камилом која је седела поред ње у плавом компету.

Принцеза (37)  је за званично обележавање рођендана краљице Елизабете одабрала белу хаљину. Њену дневну тоалету орате дугачки рукави и предњи део налик сакоу. Изгледу је додала шешир исте боје који је целокупан изглед учинио још елегантнијим.

Фото: профимедиа

Кејт је стајлинг допунила сафирним минђушама, које су првобитно биле венчани поклон принцези Дајани.

Догађај је уједно био значајан повод за децу Кејт и Вилијама јер су се први пут заједно нашли у кочији. Деца су се раније појавила на балкону Бакингемске палате како би махала маси, али су по први пут заједно учествовали у поворци дуж центра и делила кочију са својом мајком Кејт, пише Хелло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.