Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл прославила 42. рођендан: Виђена са прицем Харијем први пут након прича о разводу (ФОТО)

Хари и Меган синоћ су уживали у изласку у Монтециту, приликом прославе војвоткињиног рођендана

1691145087_ef6666c21e759542ecf78974637c4ce246e1e54e.jpg
Фото: Бакина кухиња
Oglas

Ово је био први пут да се пар заједно појавио у јавности после неколико месеци и након различитих гласина о њиховом односу у будућности.

Фотографисани су расположени и насмејани док су излазили из италијанског ресторана.

Меган, која данас пуни 42 године, изгледала је гламурозно у црно-белој хаљини без бретела, а на ногама је имала равне једноставне сандале. Принц ју је пратио у ланеној плавој кошуљи и белим панталонама и био врло елегантан.

Пар је суочен са све вец́им спекулацијама о њиховој будуц́ности у Холивуду, након што је њихов уговор са аудио гигантом Спотифи прекинут 

Они су такође последњих месеци били окружени гласинама о наводном разводу, али је један од њихових блиских пријатеља сада решио да на то стави тачку.

- То није истина, буквално је измишљено - рекао је близак пријатељ пара за страницу Пејџ Сикс. 

Војвода и војвоткиња од Сасекса венчали су се у замку Виндзор 2018. године окружени блиским пријатељима и породицом. Имају двоје деце - принца Арчија и принцезу Лилибет.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas