Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Модел стар 26 година, и кошта око 20 хиљада евра: О Ријаниној ЈАКНИ у којој је показала труднички стомак прича цео СВЕТ (ФОТО)

Певачица је открила да је трудна на мало необичан начин.

1643730829_profimedia-0655590552.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Позната певачица Ријана и репер АСАП Роки јуче су потврдили вишемесечне гласине да ће постати родитељи. Познати пар позирао је у Њујорку за едиторијал модних фотографија у којима је главни фокус био на Ријанином трудничком стомачићу, али и њеном необичном аутфиту.

Прочитајте још: Ријана проглашена националним херојем: Како је певачица дошла на историјски догађај? (ФОТО)

Као што је то претходних месеци радила, и овога пута певачица је одабрала предимензиониране комаде у којима се прошетала улицама Њујорка. Међутим, испод огромне пинк јакне није носила ништа друго, осим широких светлих фармерки.

Ова јакна изазвала је разне полемике у јавности, како због модела, тако и због скривене поруке коју носи боја - розе због девојчице - али то су за сада само гласине.

Реч је о винтиџ комаду из модне куће "Шанел", који припада колекцији за јесен 1996. године, а њен дизајн потписује славни Карл Лагерфелд. Овај модел многи називају и јорган-јакном, због "пуф" ефекта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

Јакна је украшена препознатљивим типом џепова за "Шанел", и има сићушне златне дугмиће у облику звезда.

Како медији преносе, ова јакна је и даље доступна у продаји, а њена цена износи скоро 19.800 евра!

Свој необичан стајлинг за сликање трудничког стомака Ријана је употпунила ексцентричним накитом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas