Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОДНА КАТАСТРОФА на сцени Звезда Гранда! Ана Бекута ОЧИТАЛА ЛЕКСИЈУ такмичаркама (ФОТО)

Као старија колегиница, Ана Бекута је одлучила да реагује и искрено каже шта мисли о провокативном облачењу на сцени

1651993734_pjimage---2022-05-08T090235.183.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда
Oglas

Дуел Маје Ђорђевић и Анастасије Ићуруп у такмичењу Звезде Гранда изазвао је праву пометњу, након чега је једна такмичарка напустила такмичење.

Њихови провокативни стајлинзи су били превише за чувене певачице Снежану Ђуришић и Ану Бекуту, иако је Ана смогла снаге и да упути похвале поред шока од модног издања младих певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

Ана је Маји на бини прво упутила савете што се тиче певања, а онда прокоментарисала и Мајин стајлинг: "Она је оличење пристојности, у односу на неке који су се овде појављивали..."

Прочитајте још: Јована Јеремић НАПРАВИЛА ХАОС у јутарњем програму! Заводнички поглед, увијање куковима и ТАНГА ФАРМЕРКЕ, било је свега (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

Марији није био јасан Анин коментар, па је одмах упитала: "Какво оличење пристојности кад је то она девојка?", након чега је Ана објаснила да се "обукла пристојније него прошли пут када је добила оштре критике на рачун стајлинга".

Прочитајте још: Црно, па се ПРОВИДИ? Потпуни ПРОМАШАЈ у стајлингу певачице Елме Синановић обележио наступ у Београду (ФОТО)

Ана Бекута је онда одлучила да упити искрен савет младим певачицама, али и да искритикује колегу:

"Морам да кажем да имам страховиту примедбу на ваше облачење, поготово на Мају. Ја не знам шта то значи, где ви то налазите, где купујете те ствари, то је катастрофа на шта то личи. То је тако јефтино, изгледате јефтино да је то катастрофа. Не може ово овако, децо, ја нећу дозволити да не кажем ово, ви утичете на децу која нас гледају. Ово што ви радите, поготово ти Ђорђе што их тераш да се овако облаче. Ово је непримерно, дегутантно, одвратно и ја ћу се испровраћати сад", рекла је Ана Бекута.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas