· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Најбоље одевне комбинације ВИКТОРИЈЕ БЕКАМ у бојама јесени које обожавамо (ФОТО)

Викторија Бекам непресушан је извор инспирације...

1636845610_shutterstock_1256351647.jpg
Фото: Shutterstock

Чак и бројне познате даме копирају светске модне иконе, а да не говоримо о сасвим обичним женама и девојкама. Ипак, када се говори о модним иконама које никога не копирају и које сваки комад пажљиво бирају, у самом врху налази се Викторија Бекам, дизајнерка и супруга једног од најславнијих фудбалера на свету, Дејвида Бекама.

Прочитајте још: СТАВ ШМЕКЕРА: Да ли препознајете глумачку легенду? 80-их је пленио својом харизмом, а девојке су ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ (ФОТО)

Већ годинама, ова позната дама се не склања са трона једне од најбоље одевених на светској јавној сцени, што је свакако с правом, јер скоро да је никада нисмо видели у неком издању које је лоше. Почев од свакодневних, опуштених комбинација, преко елегантнијих и издања она је увек савршено стилизована.

Прочитајте још: ПЕНЕЛОПЕ КРУЗ се овако шета Њујорком: Питали сте се како се носе панталоне које је глумица савршено уклопила

Ми смо пронашли њена најбоља издања у бојама јесени, жута, наранџаста, бордо нијансе и то у комадима од различитих материјала, у разноврсним стиловима и за бројне прилике. Погледајте нека од најбољих издања Викторије Бекам и пронађите своју инспирацију...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.