Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не постоје речи којима бих описао колико сам захвалан за ову фантастичну ноћ!": Ацо Пејовић одушевљен након концерта у Нишу (ФОТО)

Познати певач пружио фановима још једну незаборавну ноћ

1656143493_pejovic_11122018_0009.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ацо Пејовић је синоћ поново одржао концерт. Овога пута су прилику да га слушају уживо имале Нишлије. Он је запалио атмосферу на Нишкој тврђави, а љубитељи његове музике су се окупили у великом броју да му пруже подршку.

Познати певач је након три концерта за редом у Београду, одлучио да исто задовољство пружи и фановима у Нишу. Све карте су биле распородате, а на концерт је дошло око 17 000 људи.

Прочитајте још: Брак њених родитеља се распао још кад је била мала: Да ли је маћеха Александре Пријовић успела да придобије њено срце? (ФОТО)

Он је овај невероватан успех поделио на друштвеној мрежи Инстаграм. Поставио је слике атмосфере коју је довео до усијања, а по његовим речима сви су певали као један. 

"Не постоје речи којима бих описао колико сам захвалан за ову фантастичну ноћ! 17.000 вас певало је као један!!!! Хвала Ниш, на љубави и емоцији, волим вас!", овим речима је Ацо покушао да дочара колико је срећан.

 

Похвале стижу са свих страна, а судећи по успеху концерата и продатим картама, не сумњамо да ће Пејовић ускоро поново организовати концерт, па ће фанови који нису успели да дођу, имати прилике да га слушају и уживају у спектаклу који певач прави. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas