Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИНА БАДРИЋ никад атрактивнија: Певачица видно смршала и поставила слике у КУПАЋЕМ, ово је њен рецепт за витку фигуру (ФОТО)

Лепа Нина је дотерала линију до савршенства

1660468101_Foto-Pexels-Pixabay-Printscreen-Instagram-badrich.jpg
Фото: Пеxелс, Пиxабаy, Принтсцреен/Инстаграм - бадрицх
Oglas

Певачица Нина Бадрић је недавно напунила 50 година. Овим поводом је направила журку и прославила га како доликује, али показала је и да су године само број.

Нина изгледа боље него икад, а успела је да се отараси килограма који су је мучили. Нашла је формулу за мршављење која јој одговара и која јој је помогла у тој борби. Она је из исхране избацила намирнице животињског порекла, али понекад се почасти рибом.

Недавно је на свој Инстаграм профил окачила фотку у купаћем која је привукла много пажње. Нина на фотографијама изгледа веома атрактивно и привлачно, а види се драстична разлика у изгледу у односу на Нину од раније. 

Прочитајте још: КАО ФИЛМСКА ДИВА: Јована Јеремић новом фотографијом распаметила пратиоце (ФОТО)

Позирала је у једноделном шареном купаћем са јако занимљивим шарама. У првом плану су биле њене витке ноге, а носила је браон наочаре за сунце које су се слагале уз купаћи.

 

- Добро јутро радни народе Црне Горе - баписала је Нина у опису, а бројни позитивни коментари су се низали један за другим. Међу њима је био и коментар Јелене Розге, која је написала "Краљица".

Људи кад је сретну, обично јој причају како делује млађе, што је Нини посебно драго.

- Људи се обично изненаде кад ме виде уживо. Делујем им јако висока и пунашна преко екрана, делујем им пуно старије и онда ми је то супер да ме људи готово не препознају кад ме сретну, на пример, на трајекту за Хвар - испричала је певачица за ИнМагазин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas