Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКУП УКУС

Ово су нека од НАЈСКУПЉИХ ОДЕЛА МЕЛАНИЈЕ ТРАМП: Капут јој кошта као стан у Београду, а има и хаљину НЕПРОЦЕЊИВЕ ВРЕДНОСТИ! (ФОТО)

Њен супруг Доналд Трамп није једини који изазива контроверзу у медијима, јер неке од одевних комбинација Меланије Трамп такође изазивају гласине.

1636796998_shutterstock_1820907728.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Према многим новинарима, Меланија je наводно бирала одевне предмете како би дала суптилне изјаве о председниковању свог мужа. Штавише, цена њене одеће је такође врућа тема.

Модни дизајнери воле стил Меланије Трамп. Међутим, многе њене одевне комбинације су такође доступне у врхунским продавницама, иако по високој цени. Ово су неке од најскупљих одела прве даме.

Прочитајте још: ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ за Магазин Новости открива у чему се осећа најпријатније и шта жене НИПОШТО не би требало да носе

Manolo Blahnik штикле: $670

Ако сте гледали Секс и град, знате да су ципеле Маноло Бланик прилично скупе. Меланија Трамп носила је ове врхунске ципеле 2017. године када је са супругом посетила Тексас након урагана Харви. Иако је Доналд Трамп носио дебеле, водоотпорне чизме, Меланија је носила штикле са високом потпетицом. Ово је изазвало неке контроверзе, али Меланија их је заменила за патике када је стигла.

Balmain блуза: $720

Бивша прва дама позвала је десеторо деце у Белу кућу да јој помогну у башти. Иако би ти мама рекла да носиш стару одећу у којој није проблем да се запрљаш, Меланија очигледно не мари за то. За рад у башти носила је скупу дизајнерску блузу француског бренда Балмаин. Како логично.

Gucci блуза: $1,100

Приликом Трампове дебате са Хилари Клинтон, Меланија је изабрала да обуче јарко ружичасту Гучи блузу са лабавом машном око врата. Одевни предмет је убрзо постао познат као „мачка блуза“. 

Хаљина J. Mendel – $7,000

Током вечере са британском премијерком Терезом Меј, Меланија је украла шоу као права Бела. Носила је жуту хаљину дизајнера Џ. Мендела. Куповина ове хаљине свакако није јефтина, јер би вас коштала око 7000 долара.

Monique Lhuillier хаљина: $8,150

Прва дама је носила прелепу хаљину Monique Lhuillier на вечери Историјског друштва Беле куће. Хаљина је убрзо распродата, али они који су је успели да се дочепају платили би је невероватних 8150 долара.

Dolce & Gabbana капут: $51,500

Иако су многи хвалили Меланијин осећај за моду на састанку Г7 у Италији, њен скупи капут Долце & Габбана изазвао је низ коментара. Смешно скуп капут кошта 51.500 долара, износ који већина Американаца не зарађује ни на годишњем нивоу.

Hervé Pierre хаљина: непроцењиво

Меланија је желела да обуче хаљину коју нико неће заборавити на инаугурацији њеног супруга Доналда Трампа. Зато је контактирала француског дизајнера Ерве Пјера да јој дизајнира хаљину по мери. Биографија Ервеа Пјера није ништа мање него спектакуларна, јер је већ дизајнирао хаљине за прве даме Мишел Обаму и Хилари Клинтон. Хаљине које прави за такве прилике су недоступне. Меланија је потом поклонила своју хаљину музеју Смитсонијан.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas