Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТ НАЈБОЉИХ БОЈА ЗА ЖЕНЕ СА ТАМНОМ КОСОМ: Стилисти препоручују ове нијансе за блистав и упечатљив изглед

Осим косе и тен игра кључну улогу у одабиру гардеробе и накита. Ових пет боја се најбоље уклапају уз тамну косу.

1699449852_79784.jfif
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Током живота вероватно сте пронашли неколико боја, којима се стално враћате. Можда сте склони црним нијансама или са друге стране светлим и ведрим бојама. Вероватно сте се питали каква гаредроба одговара вашој фризури боји косе. Стручњаци препоручују ових пет боја уколико имате тамнију косу.

 

1. Јарко ружичаста

Интезивне нијансе розе и љубичасте дефинитивно иду уз жене са црном или тамно браон бојом косе. Ако имате блеђи тен, одговараће вам боја цикламе. Џемпер са округлим изрезом или хаљина са топлим тоновима су прави одабир за вас.

 

2. Смарагдно зелена

 Дубоки тон смарагда уклапа се уз тамну косу јер ће вам изразити њен волумен. Поготово лице долази до изражаја уколико имате зелене очи. Ова боја иде и уз светлији и тамнији тен коже. Дуга хаљина или блејзер са принтом је идеална модна комбинација.

 

3. Црвена

Већина људи се клони црвене јер мисле да је превише јака, али када једном пронађу одговарајућу нијансу, заправо им изгледа очаравајуће. Право питање је како пронаћи одговарајућу нијансу црвене? Ако имате топле тонове коже идите више као светлијој тј. наранџасто-црвеној, а уколико сте хладнијег тена идите као црвеној са плавим пигментом.

 

4. Морнарско плава

 Ова нијанса плаве се савршено уклапа уз црне детаље јер вам тада изглед долази до потпуног изражаја. Поготово ако имате плаве очи. Морнарска боја асоцира на лето и живахност.

 

5. Златно жута

Ако сте тамније пути и косе, златан накит је идеалан за вас. На тај начин истичете ваше лице, поготово ако се одлучите за зализану пунђу и крупније минђуше.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas