· · Коментари: 0
ДРАМА

"ПОМЕШАЛА ХЕФНЕРА СА ИСУСОМ": Карлеуша пред Ускрс направила ХАОС на мрежама, сви мисле да јој је ХАКОВАН профил (ФОТО)

Певачица Јелена Карлеуша је направила праву пометњу на свом Инстаграм профилу

1650723029_pjimage--96-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

Јелена Карлеуша променила је опис и име на свом Инстаграму и сада се зове "Јована Фокс". Џулија Фокс је иначе име бивше девојке Кањеа Веста, са којом је био у вези док је пратио Јелену на Инстаграму.

Карлеуша је пре сат времена објавила две своје фотографије, те је нејасно да ли јој је профил хакован, како се спекулише на Твитеру, или само реч о некој њеној шали.

Међутим, коментари не престају да се нижу, те људи на интернету праве шале на Јеленин рачун.

"Моли се Јована Фокс да одблокира све људе које је Карлеуша блокирала икада, да објави све могуће демо-е и песме које Јелена има и да свако добије по заслузи", гласи један шаљиви коментар.

Прочитајте још: КАРЛЕУША НА САСЛУШАЊУ због пријаве насиља у породици: Појавила се у ТИРКИЗНОМ КОМПЛЕТУ, а ево због чега је ПОБЕСНЕЛА (ФОТО)

"Је л Карлеуша хакована?", поставља се питање.

Карлеуша је, иначе, изазвала велику пажњу јавности када ју је пре око месец дана на Инстаграму запратио контроверзни репер Кање Вест, иначе бивши муж Ким Кардашијан.

Кање је тада био у вези са Џулијом Фокс, са којом је недавно раскинуо.

Вест је такође отпратио Карлеушу са Инстаграма.

Убрзо се и певачица огласила на свом Инстаграм сторију рекавши:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

Јелена је поред тога изненадила фанове и са овогодишњим избором ускршње декорације. Златно јаје са са секси зечицом, версаће вазе и моет шампањац су певачицин избор за празник.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

У коментарима необична декорација је наишла на осуду јавности и многи тврде да ова декорација више приличи журци него верском празнику и многи се питају "да ли је она помешава Хјуа Хефнера са Исусом."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.