· · Коментари: 0

ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА! Ево како је изгледала КОНСТРАКТА на Беовизији давне 2009. године? (ФОТО)

Убедљивом победом, Ана Ђурић Констракта, осигурала је своје место на Евровизији. Песма In corpore sano опчинила је публику

1646677135____2205550nb_______________--nb.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Констракта води Србију у Торино на 66. Евровизију, а премда није од самог почетка важила за фаворита, након наступа у првом полуфиналу такмичења успела је да опчини публику и за јако кратко време доспе на прво место Јутјуб трендинга.

Она је победница је и што се тиче гласова стручног жирија, и што се тиче гласова публике. На другом месту нашла се Сара Јовановић са песмом Мушкарчина, а на трећем месту Зорја Пајић са песмом Зорја.

Прочитајте још: ОВО ЈЕ КОНСТРАКТИН МУЖ: Победница "Песме за Евровизију" у срећном браку са Миланом, деле љубав према истој науци (ФОТО)

Констракта је са поделила и своје виђење победничке песме:

— Песма је слојевита и има доста порука, ја не волим да издвајам ниједну, али има их доста, свако нађе нешто. Можда неки однос према здрављу који је актуелан, али не мислим сад на овај пандемијски, него уопште. Мислим да је то тренд који је присутан можда већ неких десетак година.

Ипак, мало ко се сећа да ово није Констрактин први пут да се домогне одласка на престижно европско такмичење.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/wiletoo

Сада већ давне 2009. године, Констракта је са својим бендом Земља грува наступила на тадашњој Беовизији, када су се представили песмом Свеједно је. Те године, подсетимо, Србију је представљао Марко Кон са песмом Ципела.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/wiletoo

Констракта не изгледа физички много друкчије него данас, али промена у њеном стилу је очигледна! Тада је наступила у плавој хаљини и у високим потпетицама, а друштво на сцени јој је, наравно, правила њена колегиница из Земље грува, Зое Кида, која се такође такмичила и на овогодишњем фестивалу са песмом Бејби.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/wiletoo

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.