· · Коментари: 0
холивуд

НАПУШТА ГЛУМАЧКУ КАРИЈЕРУ: Сандра Булок се повлачи са великог платна, а ево и ЗАШТО

Славна глумица која је освојила срца људи широм планете, одлучила се на драстичан корак. Иако је Сандра Булок можда једна од најтраженијих глумица у Холивуду, звезда је спремна да направи корак уназад од рефлектора и фокусира се на своју породицу.

1647332105_profimedia-0647313827.jpg
Фото: Профимедиа

Сандра Булок ставља Холивуд у задњи план — за сада.

57-годишња глумица потврдила је да узима паузу од глуме како би се фокусирала на своју породицу. Током интервјуа за "Ентернтејнмент Туњат" ове недеље, Сандра је објаснила да не зна колико ће трајати њена пауза, али је рекла да мора да направи корак уназад и да буде „на месту које је чини најсрећнијом“, што значи више времена код куће са њеном децом Луис (12) и Лејла (10).

Прочитајте још: ТРУДНИЧКИ СТОМАК у првом плану: Певачица Ријана заблистала на промоцији сопственог бренда (ФОТО)

„Свој посао схватам веома озбиљно када сам на послу“, рекла је она, назвавши своју глумачку каријеру посвећеношћу „24/7“. "А ја само желим да будем 24 сата дневно са својим бебама и породицом."

Објаснила је: "Тамо ћу бити неко време."

Уместо да чита сценарије, Сандра је рекла да ће се њена нова листа обавеза вртети око њене деце.„Услуживање сваке њихове потребе“, рекла је о својим будућим плановима. 

Краљица глуме дотакла се те теме током пројекције свог новог љубавно-авантуристичког филма "Изгубљени град" током "СКССВ" фестивала. Током питања и одговора, члан публике је изнео Сандрину улогу продуцента Џорџа Лопеза и питао је да ли планира да ради више креативног рада са Хиспано и Чиканском заједницом. 

„Волим приче које показују несавршеност љубави у породицама и заједницама. Волела бих да наставим то да радим, када завршим да будем мама“, рекла је она 12. марта за "Вариети". "Вратићу се на то. Не знам када. Вероватно када су тинејџери, солидно 16- или 17-годишњаци."

Знала сам да ћу бити мајка, али сам знала да нећу бити мајка у младости“, рекла је Сандра и додала да је била фокусирана на глумачку каријеру пре него што је одлучила да усвоји. "То је било све што сам имала. То је била моја радост. Била сам на волану, али тешко је када ти друштво дише за вратом говорећи: 'Мораш да будеш мајка на овај начин'."Она се присетила момента када јој је Луис „стављен у наручје“ када је имао само 10 дана 2010. „Само сам знала и рекла сам: ’Ово је мој пут‘“

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.