Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната дизајнерка венчаница, Вера Ванг слави 73. РОЂЕНДАН уз просеко и караоке (ФОТО)

Модна креаторка позната по креацији најлепших венчаница, је са пријатељима прославила свој рођендан, а детаље са прославе је одлучила да подели са својим фановима на друштвеним мрежама

1656689914_klkcewke.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Вариетy
Oglas

Вера Ванг сигурно зна како да прослави свој рођендан са стилом! Модна дизајнерка је изгледала потпуно безвремено на прослави свог 73. рођендана, поделивши серију постова на Инстаграму са детаљима о њеној великој забави. Ова дизајнерка дефинитивно не изгледа као да пуни 73 године! 

Прочитајте још: Шпанска краљица или прва дама Француске?: Модне иконе се сусреле, а која је по вама била боље обучена (ФОТО)

Ванг – одевена у задивљујући дводелни румено-розе ансамбл са сукњом до пода са средњим прорезом који је показивао одговарајући шортс испод – држала је флашу свог новог „Розе Просека“ из њене винске линије "Ванг Парти", која је допунила свој гламур прелепом тијаром за ову важну прилику.

У другом посту приказана је вишеслојна сребрна торта украшена ружама, са црним штампаним словима њених иницијала. „Прослављам свој рођендан уз КОЛАЧЕ и КАРАОКЕ…… и мој нови Розе Просеко“ написала је Ванг на сваком сету слика који је поставила. 

Вера Ванг се нешто касније појавила у још једној одевној комбинацији, сличној као претходној, с обзиром да је тематика и цела постава рођендана била у пинк бојама, тако су и њени стајлинзи пратили исту боју. 

Ова дизајнерка не само што је популарна у свету венчаница, већ она има своју фирму за организовање венчања и гламурозних прослава, те није чудо што је оваква прослава била уприличена за њен 73. рођендан. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas