· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

САВРШЕН ПАР! Бијонсе и Џеј Зи се појавили у УСКЛАЂЕНОЈ модној комбинацији на ЈЕСЕЊОЈ СВАДБИ у Венецији и УКРАЛИ ШОУ (ФОТО)

Бијонсе и Џеј Зи посетили су Венецију у Италији и присуствовали венчању високог профила. Погледајте фотографије пара и сазнајте детаље о њиховом путовању.

1634543381_pjimage--43-.jpg
Фото: Profimedia

Невеста и младожења у Италији су овог викенда имали неке врло значајне сватове: Бијонсе и Џеј Зија.

Прочитајте још: МОЖЕТЕ ЈЕ ЛАКО ИСКОПИРАТИ! Откривена је стварна БОЈА КАРМИНА Кејт Винслет, коју је носила као Роуз у филму "Титаник" (ФОТО)

Пословни партнери

У суботу, 16. октобра, 40-годишња певачица и 51-годишњи репер присуствовали су венчању оснивачице француске продавнице модних додатака, Жералдин Гујот и Алекандра Арноа, извршног потпредседника за производе и комуникације компаније Тиффани & Цо. и сина генералног директора LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton Бернара Арноа.

Фото: Профимедиа

Бијонсе и Џеј Зи су на венчању носили упарену одећу. Она је носила црни, дуги вунени капут преко лагане свилене хаљине од тамноплаве боје и одговарајућих сандала на штиклу, упареним са светлуцавом клач торбицом и црном маском за лице. Џеј Зи је носио морнарско плаво одело са двоструким копчањем.

Фото: Профимедиа

Дугогодишњи брачни пар и младожења радили су заједно. Раније ове године,LVMH је купила Тиффани & Цо. и представила Бијонсе и Џеј Зија у новој рекламној кампањи. И ове године, француски конгломерат преузео је 50 посто удела у Џеј Зијевој кући шампањца, Armand de Brignac.

Познати пар је стигао у у Венецију раније ове недеље. Њих двоје су снимљени заједно неколико пута, укључујући и док су седели заједно у воденом таксију, а певачица је носила прилагођену макси хаљину Dolce & Gabbana са узорком на једно раме, плаво-беле боје.

Касније је на Инстаграму поделила неколико фотографија на којима носи исту одећу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.