· · Коментари: 3

Шпанска краљица или прва дама Француске?: Модне иконе се сусреле, а која је по вама била боље обучена (ФОТО)

Познате су по врхунским модним комбинацијама, а овог пута је тешко определити се за то која дама је модернија

1656674658_Foto-Profimedia-Pixabay.jpg
Фото> Профимедиа, Пиxабаy

Многе познате личности су се окупиле у Краљевском позоришту у Мдриду, како би присуствовали проби опере "Набуко". Њу је компоновао Ђузепе Верди, а у њој ће бити и музичка звезда Кики Морентеиј. 

Међу њима су биле домаћица Летиција, краљица Шпаније и Брижит Макрон, супрука француског председника. 

Прочитајте још: Тина Ивановић у невероватном издању: Извадила силиконе, а стајлингом помутила ум публици (ФОТО)

Краљица Летиција је носила хаљину прелепог кроја у модерној розе боји. Јарке боје су у тренду овог лета, па због тога не чуди што се краљица определила управо за њу. Јарку боју је ублажила ципелама и торбицом неутралне беж боје. Ови модни додаци су били ту само да употпуне комбинацију. 

Фото: Профимедиа

У Краљевско позориште ушетала је и Брижит Макрон. Она је изабрала хаљину равног кроја са рукавима до лакта. Хаљина је била нежна нијанса беж боје која је савршено одговарала њеном препланулом тену. Елегантна писмо торбица и беж салонке су биле прави модни погодак. 

Фото: Профимедиа

Иако су се оне сусретале на бројним јавним догађајима, чини се да су овога пурта обе надмашиле себе. С тога, тешко је пресудити која је победила у овом модном окршају. Остаје на вама да процените која комбинација је изгледала боље. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.