Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Неочекивани позив

Телефонски позив који је за принца Харија и Меган Маркл променио све за НОЋ ВЕШТИЦА

Док су се проводили на журци, нису ни слутили шта су медији открили о њима

1667210348_Megan-i-Hari.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas

Док још увек није била озваничена њихова веза, Хари и Меган су били још један љубавни пар који је хтео да се добро проведе на забави поводом Ноћи вештица.
Те вечери су планирали да уживају у својој вези, као и у добром друштву, у пратњи Принцезе Евгеније и Џека Бруксбанка, али су ствари кренуле неочекиваним током.

Један телефонски позив, променио је све.

Док су 2016. чували своју љубав од очију јавности, која је била тек у зачетку, и одржавали везу на релацији Лондон-Торонто, где је Мегани снимала серију ''Одела'', одлучили су ипак да се мало забаве и изађу на журку, а чинило се да познати пар има скривени план и како. Пар се маскирао Венецијанским маскама, и мислили су да  ће се овако неометано провести међу осталим званицама, који неће приметити присуство принца и глумице.

Фото: Профимедиа
У неауторизованој биографији ''Проналазећи слободу'', аутори Омид Скоби и Каролин Дуранд, наводе да се пар фантастично проводио на журци те ноћи, и да је како аутори наводе- ово њихов омиљени празник, и тада су већ били нека четири месеца у вези, и већ лудо заљубљени једно у друго.
Те вечери, 29.октобра, пар је планирао да иде на тематску журку-маскембал, која је организована у Сохо Кући,у Торонту.
Док су уживали уз коктеле те ноћи, Хари је добио изненадни позив од једног од својих помоћника из Кенсингтонске палате. Вести нису биле добре.

Прочитајте јошХејли Бибер у потпуно провидној хаљини: Да ли је открила превише? (ФОТО)

Колико год покушавали да сакрију своју везу још неко време, медији су дошли до сазнања да је, сада већ брачни пар, у вези, и планирали су да ударну вест објаве наредног јутра.
Од тада, скривању више није било места, љубав је процветала, под будним оком јавности, а Хари и Меган су у браку већ четири године, и имају двоје деце Арчија и Лилибет.
Меган се недавно, гостујући у емисији Елен Деџенерис присетила ове вечери као ''последњег слободног забавног изласка за њих двоје''.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas