Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
"ОВО САМ ЈА"

Увек дотерана, водитељка Маја Николић решила да покаже ЛИЦЕ БЕЗ ШМИНКЕ у 47. години (ФОТО)

Водитељка Маја Николић важи за природну лепотицу.

1643213667_pjimage--20-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/majanikolicmaja
Oglas

Популарна водитељка Маја Николић важи за једну од најлепших српских тв лица, а осим што је успешна у свом послу, она је и мајка троје деце које има у браку са супругом Александром.

Лепа водитељка на свом Инстаграму с времена на време објави фотографије у природном издању и тада добије прегршт комплимената на рачун свог изгледа.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Сада је Маја једном објавом истакла колико је заправо важно да жена воли себе.

"Ја сам (не)САВРШЕНА. Шта је савршено? Лице без бора, живот без брига? Шта је савршена жена? Мајка пуна стрпљења која никада не изгуби живце? Колегиница која све успешно завршава? Којој кућа увек блиста? И којој је кожа увек сјајна? Ово сам ја! Несавршена ја! Ја са свим својим манама. Само жена. Жена коју сам заволела током ових 47 година. Којој сам почела да одајем много више признања због свега што је постигла, због свега што је успела, због свих препрека које је нису зауставиле. Искрена ја. Само ја. Несавршена ја", написала је Маја у опису слике на којој позира насмејана.

Пратиоци су је "почастили" лајковима, а комплименти се само нижу.

"Најважније је спознати себе и заволети баш такве какве смо! Браво прелепи сте! Ти си природна", Као вино, што зрелија, то савршенија", "Много си лепа" само су неки од бројних коментара.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas