· · Коментари: 0
секси

Звезде са бујним попрсјем које не подносе грудњаке: Ове сезоне доминирају у ризичним комбинацијама! (ФОТО)

Много прсатих звезда попут Меган Фокс и Кортни Кардашијан примећене су како иду без грудњака.

1625299719_pjimage--11-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ kourtneykardash/emrata/bellahadid

Познато је да многе звезде без проблема носе ризичне комбинације, које у сваком тренутку прете да се отргну контроли.

Славна глумица која се никада није плашила да покаже мало коже је Меган Фокс, коју су папараци често хватали у аутфитима без грудњака. Тридесетпетогодишња глумица редовно дели фотографије са деколтеом у првом плану.

Прочитајте још: Нећете веровати колико година је напунила Никол Шерцингер: Славила је за све паре у леопард бикинију! (ФОТО)

Одећа која се носи без грудњака

Меган Фокс 

Још у мају, звезда је позирала заједно са дечком Мешин Ган Келијем (31), у прозирној црној хаљини са изрезима који су откривали њен деколте и раван стомак. МГК је стао иза Меган, парирајући јој у црном оделу са раскопчаном белом кошуљом. Позивајући се на метлу која је стајала иза пара, она је насловила објаву речима: „то је метла за мене“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Бела Хадид 

Манекенка, Бела Хадид је још једна позната личност која се никада није плашила да покаже мало коже и деколтеа. Двадесетчетворогодишњакиња недавно је поделила фотографије на којима "ризикује" са смелим  ружичастим горњим делом који јој је једва прекривао груди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Горњи део је упарила са широким каки панталонама, играјући се са косом.

Емили Ратајковски

Њена колегиница, Емили Ратајковски (30), често дели голишаве фотографије на свом Инстаграм профилу и делује да ужива у показивању свог затегнутог тела, а тако је било и током трудноће и након порођаја. Приликом једних од првих излазака у град, након порођаја, Емили је у први план ставила бујно попрсје, у уској црној хаљини са дубоким деколтеом, који не би свако смео да понесе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Кортни Кардашијан

Још једна звезда која се не плаши да покаже свој деколте је Кортни Кардашијан (42). Ријалити звезда поделила је на Инстаграму фотографију на којој позира у  црној хаљини, необичног облика, са отвореним стомаком и две траке које једва да прекривају груди. Овај модел је омогућио Кортни да се похвали равним стомаком на ком је вредно радила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.