Oglas
· · Komentari: 0

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo, a Škorpije velika promena

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene

1680355936_horoskop-ljubavni.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte sa partnerom. Usamljeni Ovan će imati priliku da upozna osobu koja će ih zainteresovati. Takođe, ovaj mesec se može opisati kao period rasta u svim oblastima života, uključujući i romantične.

Bik

Bikovi koji se dugo zabavljaju ili su u braku biće u iskušenju da zajedno odu na putovanje ili obave neku veću kupovinu. Sada možete bezbedno da pravite planove za budućnost. April će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Oni predstavnici ovog znaka koji su u potrazi za ljubavlju imaće priliku da upoznaju osobu koja deli vaša interesovanja. Ali nemojte žuriti stvari, pustite da se veza razvija prirodnim putem.

Blizanci

April će doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Glavna stvar je da se ne plašite da izađete van svoje zone udobnosti, dajte sebi priliku da upoznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da ojačaju vezu sa partnerom i čak dostignu novi nivo. Vredi pokušati zanimljivu zajedničku aktivnost u slobodno vreme, na primer, otići na izložbu ili otići na kratko putovanje.

Rak

U aprilu ljudi rođeni pod ovim znakom mogu postati otvoreniji i sigurniji u sebe i svoje odnose. Ali ne zaboravite da brinete o svojoj voljenoj osobi, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako sumnjate u to kako bi veza trebalo da se razvija, april će biti pravo vreme da se sredite i pronađete odgovore. Ovaj mesec je povoljan i za pronalaženje novih poznanstava .

Lav

Lavovi će u aprilu lako pokazati svoju romantičnu stranu u vezi sa voljenom osobom. Ovo je sjajno vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Usamljeni predstavnici ovog znaka moći će da upoznaju zanimljivu osobu. Postoji velika verovatnoća da će to u budućnosti izgraditi jaku vezu. Takođe, ljubavni horoskop za april 2023. godine za Lava kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu moći da ostvare ovaj san u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće desiti same od sebe, moraćete da se potrudite.

Devica

U bliskoj budućnosti, period istine će početi za Device. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne treba da brinete, jer će takvi događaji imati samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će moći da ih prekinu i da skinu teret. Srećni parovi će se još više zbližiti. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati. Ali u isto vreme treba da budu oprezni sa svojim rečima i postupcima, jer su u stanju da imaju snažan uticaj na druge.

Vaga

Vreme je za promenu za Vagu. U aprilu će napustiti živote svi koji ih nisu cenili i činili da se osećaju loše. Rastanak neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se oslobodite primedbi i pasivne agresije. Ne žalite zbog impulsivnih odluka, jer će vam one na duge staze pomoći da postanete srećniji. Ali oni koji su u vezi moraju biti u stanju da pronađu ravnotežu između svojih želja i potreba partnera. Usamljeni predstavnici ovog znaka moći će da sklope zanimljivo poznanstvo na poslu ili uz pomoć prijatelja.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpije. Najverovatnije će biti poteškoća povezanih sa poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da svoje misli podelite sa partnerom. U slučaju sukoba, sasvim je moguće da ga se reši na miran način. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovaj period je prilično povoljan. Uskoro će Škorpije moći da upoznaju osobu koja će doneti mnogo radosti i energije u njihov život.

Strelac

U aprilu će Strelci možda imati jaku želju da pronađu nova poznanstva. Ali morate biti oprezni, jer se možete naći u teškoj situaciji u kojoj morate da donosite odluke vezane za vašu trenutnu vezu. Možda će se vaš partner osećati potlačenim, tako da morate biti krajnje iskreni prema njemu. Samo u ovom slučaju biće moguće prevazići poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila posebno važno da Jarčevi budu iskreni i otvoreni u odnosima. Nemojte se plašiti da izrazite svoja osećanja i iskustva i pitajte svog partnera o istom. Ako ste dugo u vezi i osećate da je strast splasnula, sada je pravo vreme da je vratite. Oni koji su u potrazi za ljubavlju imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim manifestacijama. Takođe, nemojte odbijati da učestvujete na seminarima ili konferencijama, jer će vam to pomoći da steknete zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Uskoro će Vodolija imati šansu za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možda ćete ga upoznati preko interneta ili na nekom događaju. Glavna stvar je da se ne plašite da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vredi provesti više vremena sa svojim partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili pokloniti poklon bez razloga.

Ribe

LJubavni horoskop kaže da mogu imati poteškoća u komunikaciji sa voljenom osobom. Međutim, ovaj period je odličan za rešavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali da biste uspostavili zdravu komunikaciju, važno je ostanete iskreni i ne plašite se pokažete ranjivost. Ribe takođe treba da odluče šta tačno očekuju od veze. Generalno, april će biti dobar period za prijatne promene ako vodite računa o svom partneru i budete iskreni.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas