Sve vesti
TRIK ZA BRZO ČIŠĆENJE NARA: Zbog ovoga ćete ga sigurno češće jesti
Kada biste znali da je potrebno samo nekoliko minuta da uklonite semenke iz celog nara da li biste ga češće jeli?
TRIK ISKUSNOG KUVARA: Evo kako da napravite najbolju zapršku za sarmu
Domaća sarma traži dobar kupus, kvalitetno meso, prave začine i zaprška za sarmu koja povezuje ukuse i daje puninu.
U OVOME LEŽI TAJNA SAVRŠENE ČOKOLADNE TORTE: Trik poslastičara koji se jednostavno primenjuje
Uz mali trik će vaša sledeća čokoladna torta biti još bolja
TRIK ZA SAVRŠENU ZAPRŠKU: Evo u čemu je tajna
Najbolja zaprška pravi se samo ovako, tajna je u pravom odnosu brašna i masnoće. Tako pripremljena daje jelu bogatiju teksturu bolji ukus.
TRIK ZA PRIPREMU NAJUKUSNIJE DžIGERICE: Tajna je u jednom sastojku koji ubija gorčinu
Otkrijte trik koji uklanja gorčinu i menja ukus – jednostavno, brzo i provereno.
DRVENA ILI PLASTIČNA DASKA ZA SEČENJE? Evo koja je bolja prema stručnjacima za bezbednost hrane
Da li koristite drvenu ili plastičnu dasku za sečenje hrane?
KADA JE PRAVO VREME DA SE POSOLI HRANA? Na početku, sredili ili kraju kuvanja?
Dodavanje soli ne zavisi samo od ukusa koji želite da postignete – već i od trenutka kada je dodajete.
TEHNIKA PRŽENJA MESA BEZ ULJA: Evo u čemu je tajna
Prženje mesa bez ulja daje sočnost kao sa roštilja, ali bez masnoće
KAKO DA SPREČITE PUCANJE SLAVSKOG KOLAČA? Iskusne domaćice podelile trikove koji vam mogu pomoći
Banatske domaćice, poznate po veštini u spravljanju slavskog kolača, dele savete kako da izbegnete ovu čestu grešku.
KADA JE PRAVO VREME DA SE KISELI KUPUS? U narodu važi jedno pravilo kog se svi pridržavaju
Većina domaćica promaši datum kada treba kiseliti kupus, a narodno verovanje je da treba pratiti mesečeve mene, jer tada ispadne najbolji.