Sve vesti
Koja ulja su najbolja za prženje? Dva se posebno izdvajaju
Uglavnom pržimo na suncokretovom ulju, ali šta kažu stručnjaci, koja ulja su najbolja?
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO: Koje god jelo da pravite imaće neverovatan ukus
Dodajte jedan sastojak u mleveno meso i biće ukusno i sočno
U TOKU JE POST: Koje namirnice su zamena za meso
Danas je počeo veliki Vaskršnji post koji traje narednih 48 dana, odnosno do Vaskrsa, koji se obeležava 5. maja. Post podrazumeva umerenost u svemu, pa između ostalog i u hrani i piću. Odricanje...
Mnogi za ovu hranu misle da je posna, a nije: Obratite pažnju
Uskršnji post smatra se najstrožijim, traje sedam nedelja ili 48 dana i najduži je post u pravoslavnom kalendaru
TAJNA SAVRŠENOG TESTA: Da li treba da koristite svež ili suv kvasac?
Pogledajte u čemu je razlika
NAMIRNICE KOJE NEMAJU ROK TRAJANJA: NJih možete da koristite bez obzira na to koliko je vremena...
Začini koje gotovo svakodnevno koristite - so, šećer i sirće ne mogu se pokvariti i uvek su spremni za upotrebu
Zašto je dobro da stavite KAŠIKU u posudu sa brašnom? Iskusne domaćice konačno otkrile tajnu
Brašno je jedna od namirnica koje domaćice masovno skladište i uvek nabavljaju veće količine
Zbog čega ne treba ispirati pastu nakon kuvanja? Uobičajena greška
Jedno od najčešćih pitanja prilikom pripreme testenine
Kako da LIMUN duže traje? Nikad ga ne odlažite pored banane
Živopisni citrusi su tu tokom cele godine, što znači da uvek možete da napravite svežu limunadu. Međutim, samo zato što možete pronaći limun od januara do decembra, ne znači da on može da se čuva...
Kako se pravilno priprema zaprška? Evo u čemu se greši
Naučite kako se pravilno dodaje zaprška u jelo i napravite ga kao profesionalac.