Sve vesti
TRIK ZA SAVRŠENO POHOVANO MESO: Imaće hrskavu koricu, a tako je jednostavno
Pohovano meso je klasik domaće kuhinje koji retko ko ne voli. Ipak, uprkos jednostavnim sastojcima, razlika između prosečnog i nezaboravnog obroka krije se u sitnicama.
NAPRAVITE PRAVI LESKOVAČKI AJVAR: Stranci su spremni da ga plate suvim zlatom
Na jugu Srbije, u srcu Leskovca, svake jeseni širi se miris pečenih paprika. To nije samo kulinarski ritual, već i deo identiteta grada.
Presolili ste jelo? Ništa ne brinite, evo kako da ga spasete
Trik koji su praktikovale i naše bake
TURŠIJA BEZ ŠEĆERA I SIRĆETA: Recept koji je zaludeo domaćice u Srbiji
Predsetavljamo vam turšiju kakvu ćete zaista voleti
SRPSKI SPECIJALITET MEĐU NAJBOLJIMA! Na listi najboljih evropskih predjela nalazi se čuveni...
I dalje se priča o jednom srpskom, tradicionalnom jelu iz nišavskog okruga - pored toga što se našlo na listama najboljih svetskih jela sa sirom i jela koja su u trendu, sada je uvršćeno i među...
Crna limunda – napitak koji iznenađuje: Zašto je sve više ljudi obožava?
Da li ste probali crnu limundu?
Kako se pravilno sterilišu tegle? Ako pripremate zimnicu ovo treba da znate
Prvi korak ka pravljenju zimnice su pravilno očišćenje tegle
TRIK ZA SAVRŠENE PALAČINKE: U smesu dodajte tajni sastojak koji će im dati neverovatan ukus
Isprobajte trik iskusnih domaćica
TRIK ZA MEKANO I VAZDUŠASTO TESTO: Isprobajte zaboravljeni savet naših baka
Trik koji pravi razliku u svakom testu.
Koliko dugo sladoled može da stoji u zamrzivaču? Većina greši
Mnogi misle da sladoled može trajati zauvek dokle god je u zamrzivaču, ali to ipak nije tačno