· · Komentari: 0

Tri znaka koje čeka TEŽAK period: Do kraja marta ih očekuju veliki izazovi

Emotivni život će dožiti krizu kod ovih znakova

1679834418_horoskop-za-mart.jpg
Foto: Shutterstock

Do kraja marta ostalo je još nekoliko dana. Ovaj period za neke znakove biće posebno težak na emotivnom planu. Nije isključeno ni da se razvedu.

Jarac

Prvi "na udaru" mogu biti Jarčevi, zbog pozicije Marsa, koji od 25 marta prelazi u znak Raka odnosno prolazi kroz njihovo sedmo polje, polje bračnih i partnerskih odnosa.

Mars u Raku je veoma nezgodna pozicija, jer se Mars ovde ne oseća stabilno i emotivno pokreće velike sukobe naročito kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Jarčevi bi trebalo da povede računa o tome kakav razgovor vode sa svojom “ boljom “ polovinom. Marsova energija može biti veoma agresivna kada je u pitanju stil razgovora što može da proizvede veoma teške posledice za emotivne odnose.

Rak

Ovo je nepovoljan emotivni period i za same Rakove jer Mars u ovom preemotivnom znaku podstiče potrebu da se emocije uzburkaju i da se vraćaju problemi iz prošlosti.Ovo je posebno savet za žene koje su rođene u znaku Raka, najvažnije ostati dosledan u svojim stavovima i ne padati "u vatru" za najmanju sitnicu u odnosu sa partnerom. Sve se može rešiti kroz miran razgovor.

Ovan

Mars u Raku prolazi kroz njihovo polje porodice i stvara im osećaj napetosti i nervoze koji ne mogu da savladaju.

Ovo se najviše odnosi na ženske pripadnike ovog znaka jer energija Marsa se odražava kroz ženski znak. Mogu se aktivirati problemi od pre nekoliko meseci koji nisu nimalo jednostavni a tiču se odnosa sa decom ili rodbinom. U tom smislu mnogi Ovnovi će poželeti da "eksplodiraju" od osećaja nepravde, piše 24sedam.rs.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU